Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Nenne, UNDERBART!!! Såg ni någon särskilt avslöjande del? Eller var h*n hemlig?

    Vänner, Vul kl 15.40. En halvtimma kvar till avfärd.

  • passionsblomman

    Nenne, så gjorde vi med-vi ville inte veta och som sagt, bara de inte har lite av varje så blir det bra sortmässigt...

    Nu ska vi åka och räkna folliklar. Spännande som attan! Hoppas där är några! MED kvalité. (fast det kan de väl inte se förrän de plockats ut förmodar jag)

  • passionsblomman
    nennesjuttioåtta skrev 2010-03-16 14:36:21 följande:
    PB förresten, det har itne stämt en enda gång med vad de sett på VUL mot vad de plockat ut, andra gången när de pockade 18 ägg hade läkaren sett 9 blåsor... Fast han kanske bara räknade ena sidan? Hur som ? lycka till!
    Tänk, det ante mig!
    Typiskt barnkarusellen. Varför ha några säkerheter när allt kan vara ett virrvarr och kanskeeventuelltochvifårse.

    Snigel! Har de satt tillbaka nu???
    Eskimåer?
  • passionsblomman

    Hemma igen!

    Imorgon ska jag visst ringa Linnékliniken och få höra vad de säger om det blodprov som jag postade efter gyn-besöket.
    Då får jag veta om jag ska ändra Puregon-dosen eller fortsätta på samma. Hon trodde de skulle vara nöjda som den är men vi får se.

    Äggblåsorna såg "jättebra ut" som hon sa. Hon påpekade att jag lät väldigt förånad med mitt "Jsaå" och undrade ifall jag inte väntat mig det elelr?

    Nä, i det här racet vågar jag inte vänta mig ett smack, sa jag.

    Men, hon räknade till 5 på ena sidan och 2 på andra, fast sa att det ligger fler där på vänster, men de ligger så dumt så det gör så ont på dig ifall jag ska gräva mer efter dem. Det fixar de när du kommer upp.
    Har hon rätt i det så har jag minst 7 då. Men jag vet inte riktigt vad jag ska känna. Hon lät så positiv, men här i tråden ser det ju ut som en mycket mager skörd. Jag vet inte lalls vad jag sak tänka och känna. Men jag får väl helt enkelt välja spåret "det FINNS blåsor där" och fortsätta resan.

  • passionsblomman

    Jag skrev visst fel...det var 6 st på ena och 2 på andra sidan. För sambon säger att han bestämt vet att det var 8 totalt.

  • passionsblomman

    EA, ingen preltid, bara att det är i nästa vecka. Det var nog därför hon tyckte att jag skulle prata med Linné själv så jag fick höra direkt vad de säger. Och förmodligen vill de att hon kollar mig med VUL även på torsdag em trodde hon.

  • passionsblomman

    Lappis, den där boken fick jag ont i hjärtat bara av att läsa om! Men den är säkert jättebra!

    Mugglan, *kramar idag och alla dagar*

    Vickan, Jodu! På de små orterna är det lika bra och säkrast att helt enkelt utgå ifrån att det inte år att säga nå´t om NÅGON, för alla är släkt eller polare eller grannar...

    Oupsie, Jag hoppas du får jobb i mitt län!
    Sa den där siffran om ansökningar till min sambo. Han tycker väldigt synd om dig. När han stod i dörr i helgen var det en som sod och yvdes över hur jäääääla många ansökningar man jämt får"och hälften tar man ju bara och kastar" jadda jadda. Sambon blev skitlack och sa "ja det är ju lätt för dig och stå där och vara så jävla viktig och ball nu när du har ditt på det torra. När du sitter där och kämpar med det förbannade CV:t är det kanske inte så kul att veta att när det kommer fram så sitter såna som du och GARVAR!"
    -JUST DET! sa hans kollega då och så fick mallgrodan skämmas.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge