• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vänner: simmarna var många och livfulla men om de var långlivade sa de inte. Jobbigt med gnällig liten herre, hoppas det är lite startproblem med magen bara som växer bort när han blir lite större.


    Oupsie: nä det verkar inte gå att citera flera samtidigt - jag har prövat flera ggr. Och det går inte ens om man hackar lite i html-koden. Tyvärr.


    Vickan: "den här" tråden startades väl i juli 2006 så knappast höst va? El är det jag som kommer ihåg fel?

  • muggles

    Tinga: snygga lampor - du och jag har verkligen samma smak! Jag tänkte väl lite på lampfoten men om den ska stå i en hylla så kanske man inte ser lampfoten så mkt?

  • muggles

    Nu blir det kokt ris och fisk för stackars magen. Har faktiskt tom fått lite gjort.

  • muggles

    PB: aha, de kanske har förbättrat det nu då - vet att jag försökt en massa gånger innan och då har det bara blivit konstigt. Men det verkar ju ha hänt en del annat också...

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-04-21 14:01:52 följande:
    AM - låter som du ska försöka hålla dig så långt borta som möjligt från henne.
    HAHA! På pricken Lappis
  • muggles
    Lapinette skrev 2010-04-21 14:34:10 följande:
    Och jag fortsätter vela ang. 40-års fest eller inte. Har haft lite kontakt med vasastans Ost och nu fått svar att man kan äta där för endast extra 3 000 kronor (personal, lokal, tutti) men då absolut knökmax 25 personer. Tanken var då att äta buffen där, sitta vid dukade bord, slippa disken etc. och sen gå upp till oss efter middagen för tårta och champagne. Nu vill Vasastans Ost att man ska beställa buffé + efterrätt men jag skulle då försökta trockla mig ur desserten till kaffe + chokladbit. Men som sagt, helst 20 knökfullt 25 pers är nog för litet .
    Kan du inte bjuda de tightaste till Ostaffären och de mer kringstående till "nachspiel" (som min mamma skulle sagt) hos er? Så blir ni 25 först och 50 pers sedan - disco disco
  • muggles

    Kompisar som vi hade på middag i fredags skulle på 40-årsfest med skoltema (hon är lärare) på lördagen. De hade fått inbjudningar skrivna på maskin(!) i ett brunt kuvert (som man fick betygen i förr), instruktioner att ha "skoluniform" mm. Gud vad ambitiöst! Jag blev lite sugen på att fira stor fest ändå... (jag älskar maskerad!)

  • muggles
    Lapinette skrev 2010-04-21 15:02:41 följande:
    BS - januari är en perfekt månad för fest för den är så himla tråkig!

     


    bla bla
    BrudSommar2006 skrev 2010-04-21 14:57:40 följande:
    Hm, ett problem här är att Iris kan öppna dörren till frysen själv. Så nu springer hon och hämtar glass själv och så. Får väl bli så att vi inte kan ha sånt hemma mer då för jag kan ju inte stå framför dörren och passa hela tiden.
  • muggles

    Ja fast nu ser det helt annorlunda ut när man citerar flera - förr fick man ju se html:en och inte hjälpte det att editera den - hela inlägget blev iaf ett enda citat. Jahapp, det var ju bra.

  • muggles

    Jo jag vet. Men jag tänkte på att vissa bjuder in folk till kyrkan men inte festen när de gifter sig, och det verkar ju gå bra.


     


    Lappis: jo men citera är asviktigt! {#lang_emotions_cool}


     


    Nu fyller jag förresten inte ens ut mina nya tajta jeans - en magsjukekur ngn??? Som viktnedgångsmetod inte att förakta... (dock inte så varaktig)

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge