• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Muggles: måste bara säga att den där länken du gav oss (mannen med LCHF-dieten) är guld! Bra recept och så är han skitrolig!

  • fru AM

    Vickan: skulle satsa på en begagnad Babybjörn som går att ställa in i olika vinklar. Kolla på Blocket - såg en i ditt landskap för 300:-!

    Sol här!

    Kräkhallon i frysen. Skit också. Men jag och Livia har mumsat i oss nästan hela påsen utan att bli sjuka ... Men nu tror jag att jag slänger resten. Känns inte fräscht att äta dem nu.

  • fru AM

    Lammfilé, stekt squash i stora bitar (bakad potatis till hedningarna), vitlökssmör, sallad med haricots verts, körsbärstomater, sallad (drssing med vitlök, dijon, balsamvinäger och olivolja). Rödvin. Hick. Den här dieten gör inte ont någonstans (ytterligare ett halvkilo bort sedan igår)

    Wild Chips till tv-tittandet senare

    Vickan - tycker din kväll låter supermysig - med tv och Troll! HAr du någon färsk bild att visa fancluben? på FB eller i galleriet? Kram kram

    PB: hoppas sprutandet gick bra!? Är så tacksam att jag slipepr ge mig själv sprutor. Veckan med fragminsprutor efter Hektors födelse minns jag med fasa. TUR att man inte är knarkare!

  • fru AM

    Lycka till PB!

    Och lycka till Vänner om du sätter i gång och föder innan måndag morgon!

  • fru AM

    Jag gav inte ersättning till något barn. Men tanken slog mig - ville gärna känna mig lite friare (kanske få sova en hel natt eller så). Men vår annars så coola BVC-tant sa att EGENTLIGEN är det ju bäst att (såvida man har bröstmjölk/kan amma) bara ge bröstmjölk åtminstone de fyra första månaderna (allergier, immunförsvar osv). Hon hade dock förståelse för om man som flerbarnsmamma behövde få några timmar borta från bebisen sa hon. Men helst inte. Lite dubbla budskap. Hursomhelst - jag avvaktade med ersättning och när Hektor var mer än 4 månader försökte jag. Men då ville han inte ha.

    Vickan: prova att pumpa ur (i första hand) så att du kan få din kväll på stan eller vad du nu längtar efter. Om du har mycket mjölk så ska det inte vara något problem?

  • fru AM

    Tels: du glömde nämna att du frös! Det är ett sånt tydligt symptom!

  • fru AM

    Grattis till en lite SON, Vänner!!! Kram

  • fru AM

    Har mobilen bredvid mig - inget från PB än!

  • fru AM

    Vickan: folksamlingar är alltid folksamlingar (och torsdag är den 25:e). JAg tror du måste bestämma dig en gång för alla (tillsammans med maken förstås) var er "försiktighetströskel" går. Jag skulle nog - om jag hade orkat själv - åkt till ikea med en femveckors , varit noga med att han inte blev för varm under besöket samt inte låtit NÅGON pilla på honom ... Men det är jag det.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge