• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    start september skrev 2010-03-14 16:46:48 följande:


    TACK AM! Är det blötläggning eller hälla i tvättmedelsfacket som är bäst?Tröjan är den perfekta dölja-svullen-mage-under-kavaj-tröjan så jag är lite desperat...Noterat angående sanden, vilken mardröm.
    JAg har bara kört med blötläggning själv så det är det jag rekommenderar. Ganska mycket ättika/vinäger. Och tvätta sedan i maskin.
  • fru AM

    Men Vickan: passar den gamla ligginsatsen (från tidigt 90-tal låter det som ...?) till er vagn? Grymt imponerad av Teutonia i såna fall!

  • fru AM

    Vickan: Haha - din beskrivning av ligginsatsens utseende fick mig att tänka på gräsliga 90-talsvagnar!
    Men var tapper och härda ut med den ljusgröna - snart kommer trollet egen ligginsats!


    viktualia skrev 2010-03-14 19:50:34 följande:
    ööö nej.. Ungen som legat i den insatsen är född 2008...
  • fru AM

    Hejhej!
    Lycka till imorgon RUL-Nenne, ET-Snaily och VUL-PB!!!

    Har inte varit hemma alls idag - har promenerat o lunchat med min manliga mammakompis eller möjligen pappakompis (?)

    Och nu ska jag laga köttfärssås. Glamour!

    KRam

  • fru AM

    Telis: trist med förlagd ring och trasig kylskåp. Dock vaknade direkt deckaren (eller Saida?) i mig och jag undrar om dt ena kan ha med det andra att göra. Är det ringen som ligger i kylskåpet och täpper till ngn vital del?

    Skämt åsido tror jag säkert ringen kommer fram. Men ni kanske borde gå igenom soporna osv en extra gång ... Kanske har den försvunnit under efter blöjbyte när han velat tvätta händerna ordentligt (gnuggar på spåkulan).

    Idag ska vi ha återträff med förra mamamgruppen (från Liviatiden) härhemma till lunch. Tre nya bebisar + fyra mammor (den fjärde fick tvillingar på en gång och har stängt babyfabriken). Ska bli så kul!!

  • fru AM

    Parnassia: Himmel vilken bra shoppinglista! OM man nu var så lycklig att man någonsin fick komma till Ullared!
    Min svägerska var där i helgen så jag bad henen köpa den där hett eftertraktade gallerfilen (stl 100x130) men hon påstod att de inte hade den. Jag tror att hon inte vet hur en gallerfilt ser ut.

  • fru AM

    Ego: Kan upplysa om att jag tappat två kilo tack vare min LCHF-diet. Eftersom jag bara hållit på en vecka så är jag nöjd. JAg vägde mig i fredags och då hade jag inte gått ner något alls. Så två kilo på fyra dagar! Känner mig smalare och ser även lite smalare ut runt byxlinningen. Precis som jag ville!

  • fru AM

    Tips angående disk av nappflaska. JAg sköljer alltid ur den så fort som möjligt (fyller och skakar) samt fyller sedan med nytt vatten och låter dem stå"i blöt" tills jag orkar diska ordentligt. Då fastnar inget i hörnen. Har flaskborste m skumgummitopp - tyvärr den enda jag fått tag i häromkring. Östermalm/city har många affärer men inte många som säljer praktiska saker ...

  • fru AM

    Jag tycker det är svårt att få vällingpulvret från facket utan att spilla i alla fall!

    men det var ju inte det jag skulle säga:

    GRATTIS Nenne till RUL-sprattel och att allt såg bra ut! Har ni "henom" på film nu? Eller bild?

    GRATTIS Snaily till världens finaste yngel i ugnen!

  • fru AM

    När Storsonen drack välling mitt i nätterna (ingen fara det pågick bara ett par år ...! ) så förberedde jag genom att mäta up rätt mängd direkt i en nappflaska. Och vatten i en liten termos. HAde bredvid sängen. Hälla, skaka, klart!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge