• muggles

    Vi fortsätter blanda och ge

    MSW: ja tack det vet jag!


    Snaily: min diet är rätt begränsad just nu så inte från mig! (Men kaffe gick bra verkar det som - gött!)


    Cicci: tror du verkligen din man hinner med i vårt tempo?! El han kanske bara skummar tills han ser din avatar...

  • muggles

    BS: det var precis det där jag inte ville höra!

  • muggles
    Fru E skrev 2010-04-22 13:02:11 följande:
    Nenne-här är dem med avhållsamhet som råder, först alla sprutor och grejs, sedan tant, sedan spottings, sedan vaggisar mot vaginosen och irritation på varandra.  
    VA? Får man inte göka medan man sprutar??? (Jag vet hur ni vill tolka detta men jag  menar medan man tar hormonsprutorna - då vill jag inte göra ivf längre!)

     


    Jag tror inte det luktar mök i ostaffären, det är nog lugnt. Själv skulle jag maxgilla ett sådant arrangemang - lite annorlunda. "Jag var på 40-årsfest i helgen - i en OSTAFFÄR av alla ställen!"

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-04-22 13:55:25 följande:
      Men i Chili vill jag ha Kidneybönor.
    Håller med du!!!
  • muggles

    Telis: jasså det trodde du inte? (Är du allvarlig?) Jag trodde det var uppenbart att vi skulle hamna där så som alla andra, det var kanske därför jag stretade emot lite extra. Och nej det är inte bestämt med det lutar väl åt det iaf. Jag kan - för tillfället - tänka mig ett ivf- och ett fet-försök men sen sätta punkt. Men som alla andra så dras vi säkert med och gör en 4-5 försök och sedan sitter vi där med tantjäveln iaf (neggo - jag? Nej då... )

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-22 16:44:14 följande:
    mugglanJoooo, klart man får göka, men EA kanske inte var så sugen på det då Man blir ju lite öm i buken.
    Men en slick i bävern borde väl funka?
  • muggles

    Nenne: faktum är att jag känner att maken driver lite, han är nog mer sugen på en bebbe till än vad han öppet vill erkänna (förmodligen för att inte lägga press på mig). Men jag fasar verkligen för den känslan när man tittar ner i den blodiga byxan efter en ivf - GAH! Det är liksom dubbelt värre än ett vanligt försök...


    Deklarera - jag som alltid brukar vara så tidig har saggat med det i år. Men vår lgh-försäljning skedde ju i januari (då skrev vi över på de nya ägarna) så förmodligen kommer den först nästa år va?

  • muggles

    Telis: jag vet faktiskt inte!


    Usch brudöverlämning i juni - en riktigt dålig idé. Förmodligen är det kungens idé - han verkar väldigt gammaldags (fast han själv gick in med Silvia iofs). Jag tycker kyrkan/prästen ska vägra men de vågar väl inte gå emot kungahuset antagligen. Tänk vilken bild alla får utomlands av hur ett svenskt bröllop går till - precis som i USA kommer alla att tro. Näe. Ett vanlig brudpar får göra som de vill tycker jag men de här två representerar faktiskt Sverige och det är en annan sak.

  • muggles

    Nenne: jag frågade inte efter trepack (tänk er makens min - han har nog aldrig hört uttrycket i det sammanhanget ) för jag tänkte att jag är ändå för gammal för det(?).

  • muggles

    Vickan: snygg klänning!


    Lappis: skönt med träning! Jag vågar inte än för jag har knappt ätit på några dygn (mina nya tajta jeans håller på att hasa ner hela tiden!).

  • muggles

    Men vaffan - det skulle ha varit Arga (borde det inte heta Arge?) snickaren igår??? Jag njuter varje gång av att se ett sönderrenoverat hus och ett par som är i luven på varandra

  • muggles

    Ore: och sedan har ju Arga snickaren så underbar relationsterapi också. (Till frun) "Men du får ju för fan börja spika lite nurå, var inte rädd, ta för dig!" och (till mannen) "Men du måste ju SLÄPPA in henne i det här - ni måste ju SAMARBETA". Hehe.
    Men hoppas ni har det bättre än de paren iaf...

    Nenne: ok du har iaf bidragit med en ny gravidkrämpa i tråden - det var inte dåligt! (Hittar ingen smiley som ser impad ut)

    Snaily: symptom!

    Hörrni: är en elräkning på nästan 7000 kr för bara 2 månader normalt??????????? Har ni andra i hus fått liknande? Trodde att vårt var sådär modernt elsnålt... {#lang_emotions_yell}

  • muggles

    Jag fick ett papper om att jag hade RUT-avdrag på flyttstädningen - det är väl inget som ska med i deklarationen?  RUT-avdraget har ju firman själv dragit av?

  • muggles

    Vickan: tutti el.

    Cicci: ja sådär har jag också tänkt. Tänk om Moa skulle få cancer el ngt annat hemskt el bli överkörd av en bil (el nerhuggen av en yxman - kommer ni ihåg den där galningen som högg ner en 5-åring framför dagis?), då har man inget barn kvar. Inte för att det skulle hjälpa att ha ett barn kvar - man sörjer ju det som gick bort lika mkt - men ändå. Ja usch.

    PB: jag har inget problem att prata om döden. Min mamma har sagt hur hon vill ha det när hon går bort och jag har också sagt hur jag vill ha det både till henne och min man. Min man har lovat mig att hjälpa min mamma praktiskt och ekonomiskt om jag skulle gå bort (då hon inte har ngn man och står ganska ensam i livet utan mig). Men så har jag tagit hand om döda också, har nämligen jobbat på sjukhem, så döden är nog ganska avdramatiserad för mig.

    Däremot är jag ledsen att jag gick med på att se min mormor i öppen kista före  begravningen förra året - det är tyvärr inget fint minne. Jag kände i magen att det var fel och så gick jag emot magkänslan

  • muggles

    Ngn som har gjort förbättringar i bostaden? Jag antar att man ska kunna visa upp de kvittona vid en ev begäran (och inte att alla kvitton ska skickas in direkt)?

  • muggles

    Cicci: suveränt att familjerådgivningen hjälper! Jag har också fått hjälp där; och en nära vän till mig räddade sitt äktenskap den vägen...
    Deklarera är lätt nu när det är på Skatteverkets hemsida alltihop - det mesta står ju redan där och man ska bara kontrollera.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge