• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nu finns Parnassias sprillans nya och söta dotter med namn i galleriet.

    Coolt namn, Parnassia, är det ett släktnamn eller hur kom ni på det?

  • Telis

    porchez, hoppas medicinen hjälper snabbt!

    Tinga, härligt med Puff!! Hoppas att även Piff kryar på sig snart. Vilken helg ni har att se fram emot!

    Lappis, hur var det på visningarna?

  • Telis

    Välkommen hem, AM!

    Tinga, helt otroligt vilket elände! Stackars Piff och Puff.

    Ore, fy sjutton för den räkningen och för tandutdragningen! Hoppas du inte har ont! Ska se om man kan hitta Pikkolon i en affär och pröva lite olika.

    BS, finns det så tysta spädisar att man kan gå på cocktailparty med dom?!

    Här kör vi bara med byxor och jacka till Televinken, skulle aldrig orka tråckla ner honom i en overall varje gång vi ska gå ut. Han brukar ligga så still i vagnen att jackan inte korvar sig. Dessutom börjar det ju bli så varmt ute att jag tror att han skulle bli för varm i overall, det känns bättre att bara lägga på honom en extra filt om det verkar lite kyligt.

    Vickan, jag har en tunn fleeceoverall i ljusblått om du vill ha. Jag kan inte kolla storleken just nu (T sover på min mage ) men jag tror att det kanske är 68?

  • Telis

    AM,

    Åh, nu håller min rygg på att gå av, jag behöver kissa, jag är hungrig och telefonen ringde för en stund sedan och jag kunde inte svara eftersom Televinken sover så sött på min mage. Han får gärna vakna nu.

  • Telis

    Här är jag! Men det är lite mycket i casa Telis just nu.

    Vår nya kyl och frys kommer idag och då ska dom gamla vara urplockade och rengjorda. Det blir ju lite bökigt för kyl- och frysvarorna måste ju förvaras någonstans under tiden och givetvis kan inte firman säga mer än att dom kommer någon gång mellan kl 10 och 13. Så innan kl 10 måste jag vara påklädd, ha ätit frukost och hunnit plocka ur kyl och frys. Har hunnit med dom första två momenten men det sista är kvar.

    Lite senare får jag dessutom besök av ett par kollegor på lunch så då måste jag ha hunnit städa lite.

    Nu ska jag borsta gaddarna och ta itu med kylen och frysen.

    Puss puss så länge!

  • Telis

    fru AM skrev 2010-04-13 09:40:54 följande:


    Förresten: vi ska sälja Hektors Bumbo och tänkte fråga här om någon är intresserad av att köpa den?
    Jag!
  • Telis

    AM, skulle det funka om vi hämtar bumbon på söndag eftermiddag? Då ska vi nämligen på babysim för första gången. Annars kan jag ju skicka maken någon kväll efter jobbet, det är ju en välupptrampad stig från hans jobb hem till dig numera.

    Lappis, det har inte hänt något med mitt jobb än. Det är först som jag avslutar min föräldraledighet som jag kommer att bli uppsagd.

    snaily, så där mådde jag också.

    Tinga, vad härligt med lite matframgångar! Så skönt att det inte bara är två steg bakåt hela tiden utan även något steg framåt emellanåt!

  • Telis

    Jag var förresten på gynbesök häromdagen för att prata om min endmetrios osv och hon sa att allt såg jättebra ut och att "det är mycket gynnsamt för en graviditet". Hmmm, man kanske inte ska låta dom där små embryona i frysen förfaras helt? Tänk om det är en liten Televinka som ligger där...

  • Telis

    porchez, jag tycker att Rotari Rosé för en hundring är jättegott men jag vet att Lappis inte håller med.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge