• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM, jag kanske har missat något, hade exet sagt något om dig på den där festen där hon blev full? Jag såg bara att hon blivit arg på deras gemensamma kompisar för att hon tyckte att dom tagit din mans sida.

    Kramar till dig, Hattis! Fy vad fult av kroppen att luras så!


    koko, jag kommer gärna och kokar kaffe men jag har lite svårt att säga en dag som passar än. Jag ska få besök av några kollegor nästa vecka men dom har inte kunnat enas om vilken dag än.

    BS, klart att du ska starta nästa tråd!!

    Hur mår korven?! *orolig*

    muggles, vad spännande med ev IVF, det trodde jag aldrig att ni skulle göra!

    Cicci, hahaha, vad roligt att du avslöjar din mans födelsedagspresent här och att han smygläser.

    MSW, joooo, avhållsamhet är nog faktiskt 100%-igt.

    Lappis, jag röstar nog emot mingel i ostaffären. Dels för att alla andra röstar för och dels för att jag tycker att goda ostar luktar illa.

  • Telis

    Nu ska jag deklarera. Det som Tinga sa var så lätt. Första frågan är vilken dag vi flyttade in i vår förra lägenhet. Men excuse me, hur fanken ska jag komma ihåg det?! Det är typ sju år sen. Som jag minns det så snöade det men med årets erfarenhet så kan ju det betyda vad som helst mellan oktober och maj.

  • Telis

    Vickan, nej, det spelar säkert ingen större roll men för det första gillar jag inte att ljuga överhuvudtaget och för det andra vill jag verkligen inte göra det när man skriver under på heder och samvete. Det är klart att allt ska vara rätt när man lämnar in den.


    Lycka till sen, nenne!!

  • Telis

    Förresten, mitt inlägg i debatten om blöjor: Jag håller med om att Pampers är mjukare än Libero men jag tycker att dom känns sladdriga och dom få gånger som en blöja har läckt har det alltid varit Pampers. Mao föredrar jag Libero.

  • Telis

    Nej, vi har bara provat Pampers och Liberos.

  • Telis
    muggles skrev 2010-04-22 16:45:00 följande:
    Telis: jasså det trodde du inte? (Är du allvarlig?) Jag trodde det var uppenbart att vi skulle hamna där så som alla andra, det var kanske därför jag stretade emot lite extra. Och nej det är inte bestämt med det lutar väl åt det iaf. Jag kan - för tillfället - tänka mig ett ivf- och ett fet-försök men sen sätta punkt. Men som alla andra så dras vi säkert med och gör en 4-5 försök och sedan sitter vi där med tantjäveln iaf (neggo - jag? Nej då... )
    Jo, jag är allvarlig, jag trodde inte att ni skulle vilja göra IVF. Fast jag kan inte motivera varför jag trodde det.
  • Telis

    Maken och jag var ute och åkte bil utan Televinken häromdagen och kom in på det makabra ämnet vad som skulle hända Televinken om vi dog bägge två samtidigt. Är det någon som vet? Socialförvaltningen utser väl nya vårdnadshavare antar jag, men kan man på något sätt påverka vem dom utser? Typ ett testamente?

  • Telis

    Oj, nu ringde telefonen, ytterligare ett besök på ingång. En kompis från Göteborg gsom är i stan och råkat få ett par timmar över. Jaja, det är lika bra att riva av honom också.

  • Telis

     


    viktualia skrev 2010-04-22 16:59:41 följande:
    Telis - japp sociala myndigheter gör en utredning om det finns någon person som står barnet nära och som "enkelt" kan ta hand om barnet (typ moster/faster/liknande). Barnets ålder avgör om mor/farföräldrar kan komma ifråga (ju äldre barn desto mer ok typ). Finns inga lämpliga personer så blir det fosterplacering/adoption.

    Vickan, jo jag förstår det. Jag undrar mer om man kan påverka vem som kan komma ifråga. Maken och jag är överens om att våra föräldrar är för gamla och andra släktingar är uteslutna av andra anledningar. Däremot har vi ett kompispar som är dom bästa föräldrar vi känner, dom skulle vilja ta hand om Televinken och där skulle han få "syskon". Jag undrar om man kan göra på något sätt så att dom skulle få ta hand om honom? Skriva nåt till exempel? Jag skulle hata att han blev bortadopterad till någon han aldrig träffat förut när det finns ett perfekt alternativ hos världens bästa människor som han redan känner.

  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-04-22 17:47:14 följande:
      Jag överväger allvarligt att mailbomba hovet med länkar till våra diskussioner.
    Klart du ska!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge