Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lapinette skrev 2010-03-17 16:21:05 följande:
    pb - tror min make skulle få problem om han var tillsammans med någon som inte drack vin! Åtminstone säger han ganska ofta till mig att det är sådan tur att vi gillar samma saker dvs god mat, gott vin. Parnassia - lär nog inte dricka för två ikväll då jag har ont i hals, lite tung i huvudet. Sorry!
    Det ÄR ju tur!
  • passionsblomman

    6 kg ytterligare? är du galen AM, det kan ju inte bli snyggt! Vad tusan väger du egentligen till din avsevärda längd?

  • passionsblomman


    Ja, några spärrar får man ju ha...

    Jag ska försöka skaffa mig ett BMI som inte är farligt åt det övre hållet, men så smal som jag var för 13 år sedan ska jag låta bli att bli, för då var jag snubblande nära undervikt ett tag och DET är inte ett dugg bättre än övervikt. Tyvärr har jag sisådär 25 kg att spela med innan jag behöver vara orolig åt det nedre hållet. Åt det övre är det redan illa.

    fru AM skrev 2010-03-17 16:40:06 följande:
    Jag pratar gärna om min ålder och om min längd men vid min vikt tar det stopp När jag nått min målvikt så ska jag berätta!
  • passionsblomman

    HAHAHA! Det var ungefär det jag ville ha sagt.


    Telis skrev 2010-03-17 17:03:18 följande:
    Hörre ni, kära skräcködlekollegor, att väga så mycket som man mår bra av är ju en sak men snälla, jämför inte med vad vågen stod på för tjugo år sen. Det är inte meningen att man ska väga lika mycket när man är nästan medelålders som man gjorde som tonåring. Släpp sargen och njut av era kroppar, ni är ju skitsnygga allihopa. I synnerhet för att vara skräcködlor.
  • passionsblomman

    Tack själv för sällskapet Lappis!

    Ååååh vad det drar eller vad jag ska säga, i äggstockarna!
    Jag skulle vilja kunna klia därinne eller nå´t!

  • passionsblomman

    Eller PB...

    Ha det så himla trevligt nu ikväll!


    Lapinette skrev 2010-03-17 17:14:07 följande:
    Telis - tack! Det är mest att jag vill komma i de fd favoritjeansen till sommaren. bs - svårt att klia där men bra att det känns! Ciao,
  • passionsblomman

    Inte hon O´breys väl?

    fru AM skrev 2010-03-17 19:10:13 följande:


    Ooops - jag som tyckte flera stycken var snygga ... De måste vara kolhydratbristen ...
  • passionsblomman

    Telis, kurvorna är inte Den Heliga Skrift och BM är inte Den Allsmäktige heller. Om han äter och ser ut att må bra så tycker jag inte du ska oroa dig för mycket.

    Min son har på senare år legat över sin kurva så att skolsköterskan sa att ska man gå efter den är han överviktig. Jag började asgarva, för är det någon som inte är överviktig så är det min idrottande son. Däremot är han stark som en liten oxe och har alltid varit väldigt stabil och liksom kompakt/satt. Folk med små fjun till ungar har gett ifrån sig ett "HUPPMMMMF" när de frösökt lyfta honom och han vägt mer än de trott.
    Sköterskan sa lite argt att "ja de här kurvorna får man ibland verkligen ta med en nypa salt för de STÄMMER bara inte. STRUNTA i dem om allt annat verkar bra"

    Min syrras BM höll på att tjata ihjäl henne om hennes tredje barn som låg under kurvorna, men som åt och växte och mådde bra. Hon har senare fåttall önsärd bekräftelse på att det inte går att följa det där slaviskt.

    Bara som en liten tröst alltså.

  • passionsblomman

    Nu skulle jag vilja ha en liten kvällsrapport av Vänner ifall det inte är för mycket besvär...

    Vickan, vad kul med en massa besök och vagn så u kommer ut! Du strålar liksom förnöjsamhet rätt över nätet ba´!

    Tinga, vilket FÖRBASKAT skit med matbacknngen för pojkarna! Det lät ju så positivt nyss. Jag förstår verkligen att det måste vara helt knäckande när det först går bra och sedan sämre igen!
    Vad är "knapp" förresten?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge