• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    nenne, jag har fortfarande inte gjort det som du märker.

    Så Parnassia och PB, när man är inne på FKs hemsida och kryssar i vilka dagar man vill ha pengar för och vilket konto dom ska betalas ut till, vad är det då man gör, en anmälan eller en begäran om föräldrapenning?

  • Telis

    Parnassia, ha, då har jag väl lyckats göra en anmälan också nån gång då. Jag har iaf skickat in minst tre intyg om att jag ska bli mamma, att jag har blivit mamma och om att jag jobbat heltid och haft en viss inkomst. Och kommit fram till den där sidan där man kryssar i veckodagarna man vill ta ut. Ingen har ringt än så länge iaf.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-02 12:47:30 följande:
    PBhahhaa det låter som en saga, i kakelugnen, biblioteket och det övfre tornrummet. Vilket slott ni bor i! Här har vi kök, fjös och sovbås.


    Och en jädrigt elegant klädkammare!
  • Telis

    Jag trodde att uttrycket "det luktar fjös här" var allmänt vedertaget men det kanske är mitt jämtländska "påbrå" som gör sig gällande.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-02 13:03:25 följande:
    teliskänner du det ända dit? *pinsamt*
    Nä, jag skyller nog på Televinken.
  • Telis

    Liten med Mindre skrev 2010-02-02 14:33:50 följande:


    Märklig känsla när Grynet bökar runt och man känner hur någon pillar en i rumpan, men från "fel" sida.
    Nej men är hon ända där nere?
  • Telis

    Skönt att ha det avklarat, Lappis! Och skönt att narkosen inte gjorde dig helt personlighetsförändrad.

  • Telis
    passionsblomman skrev 2010-02-02 18:27:30 följande:
    Telis, okej jag ger upp (flina lagom Parnassia!) och har nu suttit och laddat över mobilfoton, gjort en egen mapp som heter Galleriet och lagt dit en miljard bilder på min familj, vårt hus, lite blommor för att ni alla ska känna att det snart kommer en vår och så lite brudbukettsexempel, bara för att jag aldrig på BT visat någon bukett jag gjort.Ta nu och skicka mig vart det är jag ska posta det hela....
    Tjohooo! (Tack Parnassia! )

    Passionsblomman, mejla mig på telemarkgrrl@gmail.com så lägger jag upp bilderna och skickar dig länken så får du se oss andra också.
  • Telis

    PB, jag behövde något att göra nu när jag sitter här alldeles ensam och pumpar ur så jag kunde inte låta bli att lägga upp lite fantastiska bilder. Det är bara att jag ändrar imorgon (idag!) om du vill ha med andra bilder eller i annan ordning.

    Ååååh, köket alltså!! Jag tror jag smäller av. Och punchverandan. OMG, tänk att folk bor så som du bor. Och vilken liten charmör med fina ögon till son du har, PB!

    PS: Jag gillar bonusbilden på JD!

  • Telis

    Hoppas att du fått upp värmen nu förresten, PB, så att du slipper vara uppe än!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge