• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Parnassia, vilken gullig pappa du har! Var är det du bor någonstans, kan inte du inboxa mig, jag är så nyfiken?

    Stackars Hektor! Vanliga mardrömmar var ju läskigt nog när man var liten. Stod det något om hur länge det där håller på? Själva perioden menar jag, inte per natt?

    Ketchupformarna från McD som muffinsformar, ska du ha dockkalas, EA?

  • Telis

    Tänk, jag kunde inte tro att det var sant när folk sa att dom inte hann duscha eller komma ur morgonrocken den första tiden med nyfödda men det ÄR det faktiskt.

    Det kan ju i och för sig bero på att jag sitter här när Televinken väl sover men ändå.

    Inatt var det lite jobbigt, Televinken sov visserligen exemplariskt mycket, förutom att han åt som en häst kl 24, 3 och 6, men när han sov så hade han så himla mycket ljud för sig och viftade och sparkade så mycket att jag inte kunde sova. Han gnäller och stånkar och suckar och pruttar så det står härliga till, men han verkar iallafall inte ha så ont i magen att han vaknar av det. Hoppas att det är något övergående för jag vill ha honom i vårt sovrum och inte förvisa honom ensam till sitt rum redan. Idag fyller han tre veckor!

  • Telis

    Vi ska förresten testa en sån där middagskasse där man får ingredienser och recept till fem middagar och kassen levereras hem till dörren varannan måndag. Ska bli jättespännande, hoppas det inte är en massa lammrätter bara.

  • Telis

    Nehej, nu ska jag göra ett nytt försök med den där jämrans e-legitimationen. Har fått ett nytt mejl med nya instruktioner från Telia.

  • Telis

    Jaha nähä, det sprack redan på steg 1. Vad TRÖTT jag blir.

  • Telis

    BrudSommar2006 skrev 2010-02-03 18:21:53 följande:


    Telis, du kan inte ta e-legitimation från din bank istället om det nu inte fungerar med Telia? Eller har jag missförstått nu?
    Tyvärr så samarbetar min bank med Telia så jag måste gå via Telia.

    PB, oj, läskigt! Ta hand om sonen, lite extra glass och mycket kärlek gör nog susen!

    nenne, oj det var ju synd att BM var så dyr! Det kan ju bli ganska många besök där, särskilt om man får tex högt blodtryck osv.
  • Telis

    Skriver med en hand, får vara lite kortfattad.

    PB, om det såg snyggt ut hemma hos mig så beror det på att det är mäklarbilderna från lägenhetsförsäljningen.

    Och jag håller med Vänner, jag förstår inte hur du skulle kunna gå ner så mycket utan att försvinna. Du ser ju högst normal ut!

    Hur mår PB-sonen idag?

    Hurra för bra nätter både hos AM och koko!!!

  • Telis

    nenne, jag kan bara hålla med dom andra. Min BM var jättesöt och jättetrevlig och visst är det jättebra att få kolla upp ens värden osv men jag hade helt klart mest utbyte av den här tråden, ultraljuden och profylaxkursen. Det var inte så viktigt vilken barnmorska jag hade (men det hade kanske känts annorlunda om jag inte hade haft en så problemfri graviditet). Jag hade inte tyckt att det var värt kanske 6500 kr om den andra ändå är okej.

  • Telis

    Lappis, ja han är så söt att det är omöjligt att inte älska honom. Fast maken sattes på prov i morse när Televinken fyllde tre bajsblöjor på en timme och kissade ner den nytvättade och nypåtagna bodyn. *hihi*

    Amningen går inte alls. Han blir förbannad och skriker så taket lyfter bara man lägger honom vid bröstet.

  • Telis

    Hur har ni andra gjort med napp? På ett sätt verkar det ju bra, dom gillar det och får sugbehovet tillfredsställt och det minskar risken för PSD men å andra sidan är det kanske bara dumt att börja med något som han ändå måste vänjas av med och som han inte har uttryckligen efterfrågat?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge