• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tidigare var jag alltid ute den första morgonen innan jobbet och bunkrade upp med böcker men många av dem hade en tendens att bara ta plats så numera går jag in och köper böcker när jag behöver istället.

  • Lapinette

    Kram till dig Porchez, aldrig skoj att känna sig utanför.

    Kram till Frullan. Undrat så vart du tagit vägen. Kom hit lite oftare!!!

    Och så kram till alla andra som behöver och vill.

    Själv har jag precis ätit frukost som bl a bestod av medhavt bröd från Mathias Dahlgren igår. Middagen var en explosion av smaker men vi var faktiskt lite besvikna. Är man vinfantaster som oss och får 2 öl och 1 sav att dricka under middagen och sedan bara mycket speciella viner så känns det lite snopet. Speciellt när middagen kostar en weekendresa och makens kaffe 70 kr! Nej, vår bästa middag är fortfarande Operakällaren.

  • Lapinette

    Det var verkligen speciellt men för två stjärnor och med de höga förväntningarna vi hade så tyckte inte vi att de uppfylldes.

  • Lapinette

    Frullan - förstår sorgen över katten! KRAM

  • Lapinette

    Bakmaskin låter som en trevlig sak att ha ... när vi får ett större kök (för vart ställer man alla prylar?). Restaurangbesöket igår var bra men det är bara att vi hade skyhöga förväntningar och de uppfylldes inte riktigt.

    Frullan - vi firade inget speciellt men maken sa att vi skulle gå dit eftersom jag inte åkte ned till Barcelona med honom i år. Det kostade ungefär detsamma .

  • Lapinette

    Försöker nu ladda om/peppa upp mig för att åka ut till väninna och dricka bubbel och äta hummmer. Maken som blir ensam hemma har varit och köpt hummer + färska räkor till sig själv för han tänker då inte sitta hemma och lida för att jag är iväg. Känner faktiskt mest för att krypa ned i soffan med honom.

  • Lapinette

    snaily - lycka till till VUL!

    Stackars Astrid och BS! Skickar en stor kram.

    Muffinstönt - du ska nog inte undvika Mathias Dahlgren utan det var bara mest att vi blev besvikna då ALLA andra talat sig varma om denna underbara restaurang med två stjärnor i Guide Michelin. Som sagt våra förväntningar var skyhöga och besvikelsen var störst gällande vinerna då vi älskar att dricka gott vin och då fick öl och sav och andra konstigheter. Det var en explosion av smaker men inte helt i vår smak. Får du tillfälle att gå dit - gå, speciellt om någon bjuder !

    Själv sitter jag hemma idag och jobbar. Mår lite halvkrassligt och har ju ändå datorn hemma och jobb att göra. Har fått någon infektion i högra tårkanalen (tror jag) för ögat rinner och är lite svullet (började redan igår). Någon som har något husmorstips för att bli av med det?

  • Lapinette

    Ser att det är flera som är lite sega idag. Hoppas resterande familjen slipper sjukdom Tinga.

    Här i Stockholm snöar det lovikavantar IGEN! Känns helt ok att slippa gå ut. Tänkte dock gå ned till Apoteket på lunchen för att inhandla vitaminer.

  • Lapinette

    muggles - de valde att bli fosterföräldrar istället för adoption. Tror att de landade i det beslutet när de gick adoptionskursen.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge