• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    nenne - ja, det blir ganska så lagom mycket/lite bil, storstäder, berg och hav. Vi gillar ju att åka runt och se men får samtidigt en vecka vid kusten och lite lata dagar.

  • Lapinette

    Nej, dags att gå ut i snöstormen ... skulle helst vilja undvika men äta bör man annars dör man.

  • Lapinette

    nenne - det var ganska så friskt men inte mycket smak tycker jag.

  • Lapinette

    Ser inte helt fel ut! När är det ni åker?

  • Lapinette

    Tinga - det som bestämde var priset på flygbiljetterna som gick upp en hel del med Norwegian (till Sardinien). Allt som allt räknade jag ut att semesterna i Slovenien skulle bli ca 7 000 kr billigare .

    nenne - tell me more! Mosel, där bor min makes familj men då på den franska sidan.

    På Apoteket hade de inte mycket att komma med gällande mitt öga. Fick ögondroppar som jag inte alls tror kommer att hjälpa men vi får väl se. Ska annars ringa sjukvårdsupplysningen tyckte dem eftersom jag även har ont.

  • Lapinette

    Vänner - det är lite så vi tänker. Ta semestrar nu som kan bli jobbigare den dagen vi har barn. Fast nu känns det mer som ett skämt när jag säger "när vi ska ha barn".

  • Lapinette

    På tjejmiddagen i lördags var det det bara supermammor i karriären som hade barn mellan 0-5 år gamla. Alla hade MINST två! Emellanåt blev det en hel del barnsnack och inte hade jag mycket att tillföra. Kände inte heller för (jag som annars är så öppen) att tala om varför vi ännu inte hade skaffat barn.

  • Lapinette

    pb - låter som en lyckad "tråddate" !

    frullan - vi köper aldrig extra försäkring utan betalar alltid med kort. Antingen mitt VISA eller makens Amex eller VISA. När vi fick besöka sjukhus i USA så betalade vi aldrig på plats utan de skickade notan hem till oss och vi den vidare till vårt försäkringsbolag. När man reser inom Europa så har jag alltid det där koret med mig. Visa det och ni behöver inte betala något (så gjorde jag när jag behövdes sy mitt knä i Grekland). Som sagt, har aldrig haft något problem trots att jag aldrig köper extra försäkring.

  • Lapinette

    Sen har vi även fått ersättning pga att våra väskor inte kommit i tid med makens Amex en gång och från KLM själva en gång. Tyvärr var jag så dum att jag endast köpte underkläder och en ful t-shirt med en panda på (i HK) medan maken köpte svindyra Bossskor.

  • Lapinette

    pb - visst är det! Jag råkade säga att jag tjattrar med er (till tjejerna på middagen i lördags). Men jag avslöjade inte vart vi höll hus ... de frågade och lirkade (är riktigt stolt).

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge