• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    mugglan - förstår inte varför detta ämne blev så känsligt!?? Fast jag sitter ju helt utanför och förstår ingenting . Kram på dig!

    Frullan - akta dig så vi inte tar dig på orden och kommer hem till din soffa !

    Cicci - har saknat dig här på tråden. Trist med dödsfall!

    nenne - grattis till "buffen"!

    Ego och totalt ointressant och OT - tänkte att det skulle vara trevligt och gå på bio ikväll eftersom jag ändå inte får gå och träna .. gick in för att boka någon film (valde mellan två) och det är verkligen fullt i varenda jäkla salong. Är det pga Sportlovet eller är det jämnt så här?

  • Lapinette

    Fru E - det jag kände i slutet av sprutandet och precis innan äggplock var att det kändes "fullt" i magen. Jag körde på och tränade som vanligt vid de första två IVFerna och minns att det kändes lite obehaglig när jag stod upp under spinningen. Superbra att maken är involverad, de hamnar så lätt utanför i IVFandet.

  • Lapinette

    Liten - hur mår maken? Är han på bättringsvägen och kan följa med om det blir dags?

  • Lapinette

    Liten - du menar mitt osportliga sportlov ! Jag som var så på g och hade tänkt att trigga upp träningen ytterligare i veckan .

    Iiiiiii... vad spännande! Så nära ... idag eller i helgen!!!

  • Lapinette

    Jag säger som jag brukar säga till maken emellanåt - du har din åsikt, jag har min ... vi behöver inte tänka och tycka lika i allt men that's it, end of discussion. Maken har nämligen en förmåga att vilja gå till "botten" med saker och ting. Diskutera vidare när jag tycker att det är slutdiskuterat sedan länge.

  • Lapinette

    Har alla rymt tråden .. ja förutom Liten som har anmälningsplikt .

  • Lapinette

    Säger som Tinga, vad konstigt att det skiljer så mycket med sån liten korrigering i dos?! Ska du öka nu för att få igång dem eller ligger du kvar på samma nivå?

  • Lapinette

    mugglan ? du sprider inte dålig stämning. Kom tillbaka! KRAM

    BS ? skönt att ni är utskrivna!

    Kram till alla som har haft dödsfall i familjen nyligen. Helt otroligt vad många!

    Liten - så du är fortfarande hemma!

    Och för er som var sugna på vin igår kväll så kan jag meddela att jag blev på lyset av 2 glas vin igår, åt musslor och sedan ost på Wasahof (vilket kräver ett glas vitt och sen ett rött). När jag kom hem ?terrade? jag först maken som försökte gå på toaletten och sen somnade jag på soffan innan kl 21.00!!!

  • Lapinette

    Tinga - min make satt hela tiden och sa men det är ju torsdag dvs så klart vi ska dricka mera vin! För jag ville dela de sista röda för att bara få lite till osten.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge