• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    På de datum jag kollade låg KLM inte mycket högra än SAS i pris. Fast det finns säkert billigare flygbolag än så. Vi har åkt med KLM så mycket pga att maken kan lägga över sina poäng från American Express dit dvs vi har bara betalat flygskatt när vi har rest.

  • Lapinette

    MuffinsTönt - poängen har maken samlat in för att vi har gjort av med så mycket pengar (resor, restaurangbesök, möbler) + hans tjänsteresor men i år har han inte skrapat ihop till någon långresa så vi håller oss inom Europa (ja, förutom resan till Thailand + New York).

  • Lapinette

    Morning ladies,

    Zozo - vad skoj att du tittat in. Berätta lite mer!

    Snorkis - låter superjobbigt och något jag absolut inte skulle kunna lyckas hålla tyst om.

    Telis - har du fått en liten "kräkis" .. minns hur Cicci hade det med Victor.

    AM - jag behöver din experthjälp ... dags att köpa presenter igen. Till en liten tjej som är ca 1 år och en pojke på 3 år. Sen måste jag/vi komma på att ge något till föräldrarna också. Det får inte vara allt för tungt och stort eftersom vi ska ta det på flyget ned till Österrike.

    Sen undrar jag ... hur blir det med brunch på lördag? Nenne har väl bokat tågresa ned?! Undrar då min bror vill att vi ska dra ut till ön och hälsa på och fira min gudsons födelsedag.

  • Lapinette

    Jag tror nenne har bokat tåg. Har mailat henne för att be henne titta in här eller svara mig så vi vet när hennes tåg kommer in. Annars är jag för en tidig brunch (11.00). Tror även kokisen ville ha det tidigt då hon skulle ha middag hemma ... och jag ska ila ut till Ekerö.

  • Lapinette

    AM - ja leksaksaffären (borgen) på Ö-malmstorg har jag haft i åtankarna. Gillade den skarpt! Och så Brio på Norrlandsgatan vore inte helt fel. Tänkte ta en tur efter jobbet idag (har avbokat min favvopass då jag helt enkelt inte orkar).

  • Lapinette

    Telis - tjohoooo... ska vi få se Televinken!!!

  • Lapinette

    Ahh... jag som var sugen på Mornington.

  • Lapinette

    Fast helst Clarion ... men de har ju inte öppet.

  • Lapinette

    Zozo - undrade om ni hade lämnat Luxembourg för det lät lite så senast du var inne (som ni var på väg).

    Har fått ett livstecken från nenne hon kommer 10.30 och åker hem 15.20 så jag tror att 11.00 blir en förträfflig tid. Ska vi ta Elverket?

  • Lapinette

    Själv tycker jag det är UUUUUUUUNNDERBART med sol och ljusare tider och känner absolut inget depp. Jag älskar våren! Men kram till alla som är sjuka och deppiga. Kom på lördag så kan vi ha en enda stor gruppkram.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge