• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Duvorna bodde på mitt fönsterbleck och började kuttra kl 6 varje morgon ...

    Men det var väldigt pittoreskt att bli väckt av duvor och serverad frukost av nunnor!

  • fru AM

    Hektor hade man utan vidare kunnat gå på cocktailparty med fram till han var 5 månader ungefär. Han sov ju mest hela tiden (på rygg - och plattade till sitt huvud).

    Jackor tycker jag har funkat ganska bra - fast det beror ju på barnet - är det aktivt där det ligger så korvar det ju sig lite. Har funderat på att uppfinna en grej som motverkar det ... (eller ja .. har redan uppfunnit det men inte orkat ens tänka på att sätta grejen i produktion)

  • fru AM

    Haha - som jag uttrycker mig så verkar det som om det är BARNET som korvar sig ... Det har jag tyvärr ingen uppfinning mot.

  • fru AM

    Godmorgon i tråden!
    Start September: förstår om du är orolig (även om jag inte tror att du behöver vara det). Är det lätt att få VUL där du bor? På in MVC i Sthlm har det varit ganska lätt, vilket var tur eftersom jag också (helt grundlöst i o f s) var orolig och ville kolla att "det var någon där". Samt hur långt det var gånget. Lycka till!

  • fru AM

    Var är alla?

    Nu doftar det kaffe från köket ... oj vad sugen jag blev.

    Lappis: vet inte om du läser SvD men det var en fin artikel om adoption/ett mödra- & barnhem idag. Till och med jag började grina och det hör inte till vanligheterna.

  • fru AM

    Förresten: vi ska sälja Hektors Bumbo och tänkte fråga här om någon är intresserad av att köpa den? Innan jag lägger ut den på Blocket. Helst mot avhämtning eftersom den är bökig att skicka.
    En lekbricka inkluderas. Bumbon är ärtigt grön och använd endast under ca 3-4 månader (eftersom vi köpte den lite "för sent"). I nyskick. 300 kr inkl lekbricka.
    Funkar som babysitter från det att barnet lärt sig hålla uppe huvudet.
    Se bilder osv på exempelvis: www.busloppan.se/shop/&head_id=0
    www.bumbo.co.za/

  • fru AM

    Telis: kul! Du har första tjing! Kul med ny kyl/frys
    Lappis: kolla på länken så får du se ...

  • fru AM

    Lappis igen: oj nya menyer - måste kolla!

  • fru AM

    Men Vickan det är ju inte så jobbigt ... Starta en tråd på FL: "Vi som är mammalediga i XX-staden och vill vara sociala" och bara luta dig tillbaka och vänta på respons. Inte så mycket att fundera på?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge