• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nåja Telis går inte fläcken bort så kan du ju göra om behandlingen. Går den bort i första vändan så vet vi att man inte behöver låta den ligga och dra ...

    Nenne aha: Ground borde väl (?) då vara det samma som båtfrakt och kanske det billigaste? Levererar de till Sverige?

  • fru AM

    De gånger jag har burit omkring på min barnvagn är lätt räknade ...

  • fru AM

    Telis: jag har två vagnar att jämföra med: teutonia fun som är liten och lätt och babyproffsens tvillingvagn som är större, tyngre. JAg tycker att när man väl baxat ut den breda bjässen så är den stora vagnen lättare att köra ...

    Men hörrni det är fredag!

    Drink någon?

  • fru AM

    Men Cicci: det låter intressant även för vår del (vår fasad mot gården ser risig ut) ... Vad gör de snygga klättrarna? Lappar och lagar eller mer omfattande renovering? Ser du ngt telefonnummer eller företagsnamn någonstans?

  • fru AM

    Jag tycker galltvålen luktar ganska gott, jag! Och är bäst!

  • fru AM

    Mitt sista inlägg i vagnsdebatten: En Teutonia med svängbara framhjul (2) samt vändbart handtag så man kan plöja med storhjulen fram vid behov:
    www.teutonia.de/index.php

    Angående Göteborg: någon som har tips på ställe att hänga på i närheten av järnvägsstationen en måndagkväll i väntan på tåget som ska gå? Kommer nog inte trötta ut min gamle bonusfarfar until the bitter end så jag måste fördriva ett par timmar ...

  • fru AM

    Aaaah - den har jag tänkt festa till på när jag fått ner vikten till min målvikt (nedgången avstannade plötsligt och oprovocerat)


    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-16 13:40:41 följande:
    Men jösses, den här pinnglassen "Peanut butter Cookie dough" från Ben&Jerry var värd sitt pris. AAAAAAH!!
  • fru AM

    Jag minns att jag gick till gyn med symtom på bakt. vaginos för tio år sedan. Fick ngn medicin som skulle sprutas in i *ja ni vet var* Tyckte det verkade jobbigt så jag struntade i det och då gick det över av sig själv. Himla tur jag hade!

  • fru AM

    Rutten fisk.


    muggles skrev 2010-04-16 15:44:14 följande:
    AM: du kanske kan komma med en luktjämförelse som man kan förstå? *griper efter halmstrån*Snart dagis- och husbandshämtning!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge