Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Mrs B! Fyyy vad träligt! *kramar om ordentligt*

    EA, jag blev så ledsen över ditt inus att jag totalt glömde gratta till husköpet! GRATTIS! Det är -också-en väldigt stor sak jag tror det där huset blir jättebra för er.

    *sparar mitt inlägg*

    Lappis, när vi satt i väntrummet på CvL och kikade i Residence så var kåken du länkade till med. Den har utgångsbud på 27 millar-eller högst bjudande... Så, jag tänkte på dig av fler än en anledning. Kollde om du skrivit ngt i gästboken, men lyckades inte hitta något.

    *postar för säkerhets skull*

  • passionsblomman

    AM, snyggt styrt på festen!

    Telis, fy bubblan vad läskigt när de skräms sådär.

    Apropå skrämmas- åskan slogner nånstans i närheten i natt. Jäklar vilken smäll och vad jag spratt upp ur sängen! Strömmen gick också. Dunder och brak

    Snigel och Koko, och Ore och Vickan vad kuuuul med besök! Jag vill också träffa alla!

  • passionsblomman

    Min sons lag har idag för första gången VUNNIT en handbollsmatch! Ren utklassning 20-4. Sedan pizza och lasergame för att de hade säsongsavslutning. Gaaaaaanska glada killar...

    Jag har klättrat på en skithög stege och sågat grenar både idag och igår-shit vad mycket ris det blir direkt man bara sågar lite! Och ap-jobbigt att dra och mycket tråkigare än att såga ner dem...

    Våra träd är verkligen inte beskurna eller omskötta på MÅNGA år, så det är ett väldans arbete som ligger framför med dem. Somliga går inte att ta själva, för de är galet höga.

    Jag behöver vinna lite miljoner så jag kan plöja ner lite pengar i trädgårdsmästartag i den här trädgården. Jag har SÅ många idéer. Och noll pengar att vifta med.

  • passionsblomman

    Ea, BRA att du kikar in! Vaddå roligt att tillföra? Va? Var Nenne och Lappis så glada när de minusade eller? Eller alla som fått MF och MA? Du FÅR ösa ur dig hur allt känns! Det vet du ju!

    Om du orkar; hur fick dina läkare fram er siffra med 51% chans undrar jag väldigt nyfiket? För oss sa de inga procent alls till. Bara att embryona såg ut precis som de ville och var snygga...

  • passionsblomman

    Nenne, TD är fredag efter påsk, den 9 april. Det är en väldig massa dagar kvar till dess tycker jag allt. Inte minst med alla trådminusar i färskt minne. Nu ett alldeles FÖR färskt och tråkigt med EA´s.

    Dessutom tycker jag det känns som mensvärk mest hela tiden, i både ryggslut och mage, men det är kanske bbara efterdyningarna av ÄP och allt bökande med de stackars äggstockarna.

  • passionsblomman

    Jaså jaha... undrar om de gör de på CvL också men sket i att säga nå´t för att siffrorna inte var så höga och de inte ville göra oss deppiga?

    Men skitsamma, det kan lika gärna skita sig på den där sista procenten om man så har 99% chans för saker.
    Är mensvärk bra? Redan?

    När jag plussade med min son för hundra år sedan var menskänningar det enda "symtom" jag märkte, men inte fasen borde jag redan ha det? Det är ju bara RD.. få se nu...fem om man räknar insättardagen.

    Fru E skrev 2010-03-28 21:34:04 följande:


    PB-de hade kört alla parametrar i ett statistik program så fick de fram våra siffror. Mensvärk är ju bra!
  • passionsblomman

    Hejom fejom! Jag har fått vår-slag. Jag är så in i bängen TRÖTT hela tiden och sov ta mig tusan i elva timmar nu i natt.

    Hörni IVF-experterna; visst räknar ni RD från ET eller? För på det gröna papper vi fick med oss hem står att det är TD 18 dgr efter ÄP, men här pratar vi ju om ruvardagar, inte räknas ÄP-dagen in i det?
    Hur räknar ni?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge