• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    kunde inte låta bli... 22 fullstora fönster gånger fyra sidor.. = för många! Plus ett gäng källarfönster dessutom.. hm..

  • viktualia

    MSW - stackare!!

    Hattis - de där som "uttalar sig om ditten och datten" blir jag lätt vansinnig på.. blärk på sådana!!

  • viktualia

    EA - grattis till huset - och jag undrar som alla andra om det blev det med trädgården?!?

    AM - spännande med mailet till exfrun - håll oss uppdaterade om fortsättningen

    Ego - tröttsamt med ösregn.. blev sjöblöt av promenaden till och från BVC. Annars kan rapporteras att Trollet fortsätter att öka 300 g i vecka och hans mamma går ner 1 kg på samma tid..

  • viktualia

    Och heja PB!!!

    Ego igen - i natt lyckades Trollet fixa tre bajsblöjor på 1,5 h med lite matning och vyssande emellan. Kan säga att han var ganska billig där ett tag... isch.. Störd nattsömn är en svåris i min värld.. Tror att jag ska ansöka om samma typ av stöd som Telis - fast i form av min mamma el pappa istället för svärmor... Kanske redan i påsk... hm..

    ... får se till att ha fixat pump/ersättning tills dess. Skulle gärna kidnappa någon av er erfarna lirare när det ska shoppas flaska, flasknapp och annat konstigt.. Hur väljer man sånt?

  • viktualia
    muggles skrev 2010-03-23 12:52:04 följande:
    Men herregud Vickan - du tar ju betydligt viktigare beslut en vanlig jobbardag!!! Skärpning! *glimten i ögat*
    ha ha ha! Förvisso!! Men det har jag oftast utbildning för.. ha ha ha.. alternativt en schysst mentor att bolla besluten med innan..

    Som mentor för projekt Trollet så har jag ju er!!! jöööööö!!! *fnissar*
  • viktualia

    Telis - sån här? www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx

    Och det där med att välja napp verkar ju vara en egen vetenskap... antar att jag ska ha stl 2 www.apoteket.se/privatpersoner/radochprodukter/common/produktinformation.aspx eller!?!

    Mugglan - joooo det hade jag missat men Liten med make har mycket bra smak i valet av pojknamn!! *gillar*

    Ego - livet är verkligen ANNORLUNDA när man är föräldrarledig.. ehum... har ägnat stora delar av eftermiddagen åt att kackla i telefon med andra föräldralediga kompisar.. babbla i evigheter mitt på ljusan dag... det har jag inte gjort sen internet dök upp i tillvaron.. fnisss.... Funderar allvarligt på att utöka min påskresa för att hinna träffa fler....

    ... nån som vill ha spädisdate i Sthlm precis efter påsk?!?

  • viktualia
    Lapinette skrev 2010-03-23 17:52:59 följande:
    Har ingen spädis att bidra med . Har annars letat hus igen och hittade detta som var ganska ok . www.hemnet.se/beskrivning/547328
    äsch..... det var inte sååå jag menade.. hm.. men jag är i så fall date-sugen tisdag, onsdag eller möjligen torsdagen efter påsk.. och enklast dagtid eftersom Trollets och min bas befinner sig några mil norr om Sthlm...

    Vilken KÅK!! så cool att de inte ens skrivit ut nåt utgångspris!!
  • viktualia
    Parnassia skrev 2010-03-23 18:26:21 följande:
    Vickan - såg att napp i stl två följer med den större flaskan. Köp en stor på en gång, det går åt sen när han vill ha välling. Jag hade gärna kommit till Sthlm vid påsk, har ju också en "station" att bo på norr om stan, men jag ska väl inte lova nåt som det ser ut nu
    [/citat]

    Ok! bra då gör jag det!

    Och date med dig i påsk.. hihihihi.... skulle ju kunna bli riktigt intressant! Jag kommer för övrigt att hålla mig hyfsat nära dator med nätkoppling så du kan nog onlinerapportera via mig.. hihihi! Spännande värre!! När Korven och du landat i tillvaron får väl Trollet och jag komma ner och hälsa på!!
  • viktualia

    MSW - det är ju inte så långt från Göta Lejon till Skatteskrapan vars skybar är en upplevelse.. men restaurangen där är av det lyxigare slaget.

    Själv är jag lätt besatt av vitlök och vill alltså rekommendera vitlöksrestaurangen Bröderna Olsson som ligger på Folkungagatan.. ... fast en redig dos vitlök precis innan man sätter sig i en teatersalong är kanske inte hundraprocent poppis.. hihihi....

    Kvarnen på Tjärnhovsgatan är ett klassiskt Sthlmsställe med häftig atmosfär - har dock inte ätit där på ett antal år så jag har ingen koll på hur bra maten är.

    ett tips är att spana på www.alltomstockholm.se

  • viktualia

    BS och övriga nappflasketipsare - nu är flaskan inköpt. Men snurriga jag glömde att gå förbi barnmatshyllan så nån ersättning fick jag inte med mig...

    ... däremot tidernas plastigaste napphållare från MAM.. men jag antar att den funkar...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge