• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    fru AM skrev 2010-03-25 16:41:22 följande:


    Vickan: jag tänker mig den stilen i min tappning som :coola smala byxor, cool tunika/stor skjorta, massor av stora smycken, lite chic hippie så att säga. Och pälsen åker definitvt på imorgon!
    Aha! Då är jag med! Och det låter väl superbra! Med rätt smink och en rejäl dos attityd kommer du vrållångt!! heja AM!!!!!!!!!!!!
  • viktualia

    MSW - stackars! låter tungt!

    Cicci - krya på dig!!!

    FruLlan - *vinkar*

    Ego - Trollet har en skrikperiod så här före sängdags.. lagom segt.. hm.. just nu är han dumpad hos sin far... Jobbigt med skrik när blöja och mat är fixat...

  • viktualia

    Telis - STOR kram till dig efter gårdagens inferno... Trollet skrek rätt länge igår kväll också, men med hjälp av mat typ en gång i timmen var det lugnt i perioder.. PLUS att maken och jag kunde bytas av... sånt betyder ju enormt mycket i sådana lägen!!

    AM - hm.. linda ungen jaaa.. det hade jag glömt bort.. ska nog testas...

    - coolt med vaxade jeans.. det hade jag också missat.. men de var ju riktigt snygga.. hm...

    Ladda om sidan - det händer av sig självt... Det är nåt fel på BTs sajt skulle jag tro! Själv skriver jag i anteckningar istället för här..

  • viktualia

    FruLlan - stygn under foten????

    EA - *kramar om HUR länge som helst* gumman... världen är verkligen orättvis!!

    Ego - kan rapportera att Ore och jag har tjatat oss varma här, himla trevligt besök och VILKET charmtroll till son hon har! *mys*

  • viktualia

    hm... inte visste jag att det hette "dream feeds".. men det har nog förekommit här.... Trollet kan ibland skrika tills han somnar och när han sedan får mat så blir han lite snurrig innan han är med på noterna och äter...

    ... för äter gör Trollet så snart han kommer åt....

  • viktualia

    MSW - grattis till framgångarna med CSN och ha det ljuvligt i Sthlm!!! Jag är lagom avis!!!

    Här har vi lagt ner byggshoppingen pga regn och åker istället på utflykt till grannstadens shoppingtempel - vore skoj att hitta lite kläder till mig bland annat!

    Annars - jag har kommit fram till att H&Ms amningskläder är för småbystade personer... tröttsamt....

  • viktualia

    BS - näee just det.... när jag lämnar Trollet i ett annat rum är det gå på dass/hämta tidningen/tömma soporna nivå på det hela...

    Babysitter - nu har vi skaffat en sådan! Det blev en av Babyproffsens egna.. som dock inte finns på bild på nätet.. hoppas den blir bra!

    Porchez - vi var på shoppingscentret nära dig (amningsrummet är riktigt schysst) och en sväng på Ikea. Fascinerande att det bara var trängsel på parkeringen och inte där inne, trots att det är lönehelg!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge