• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    tjoooo!

    Trollet har haft en väldigt gnällig förmiddag, men klart hellre det än en kaotisk natt. Och den gångna natten har han skött sig exemplariskt. Utflykt till köpcentrumet i väster blev det inte.. istället grubblar jag över vad/om jag ska baka något... hm.. ni är välkomna att smaka på ev resultat!

    Cicci - himla jobbigt med Skorpan! Öroninflammation är ju otroligt plågsamt!! *stackars liten* Hoppas verkligen att undersökningarna ger resultat så att hon får må bra snart igen!!!

    Telis - tjaaa när Trollet vrålar som värst och jag inte kan göra något åt det på direkten så brukar jag helt grymt se till att han befinner sig i ett annat rum än jag.. för röstresurser har den lilla mannen absolut!

  • viktualia
    Telis skrev 2010-03-24 15:06:30 följande:
    Även när du är ensam hemma? Det skulle jag aldrig greja.
    Det är då det händer. När maken är hemma så får han ta hand om Trollet...

    Hm... det låter grymt och jag är väl grym.. men det är ju inte läge att kånka runt på Trollet när man kokar kaffe... eller ha Trollet som sällskap på dass (särskilt inte som jag insett att mina problem med magen behöver behandling.. släpade mig äntligen till Apoteket idag och hoppas att projektet "sköta magen" ska bli mindre plågsamt snart...).

    AM - grattis till shopping och coola grejor (såg catwalkfilmen)!

    Snorkis - *asgarv* så illa har det inte blivit än.. men du påminde mig om något nu.. Trollets ljudmässiga omgivning är lite väl stillsam.. ska genast dra på lite hårdrock... FÖR tyst och lugnt är nog inte bra heller...liksom..
  • viktualia

    Lappis - maraton lät som en bättre krock än Kronprinsessans bröllop. Färre SÄPO-nissar i buskarna...

    Själv siktar jag på födelsedagsfirande med afternoon tea tror jag... på annandag påsk... grubblar över meny och annat viktigt...

  • viktualia

    Ore - högskolepoängen är anpassade till resten av EU, synd bara att de inte fattade att Sverige hade det bästa systemet innan....

    MSW - men om det var elräkningen som störde köpstoppet så betyder väl det att ni egentligen har sparat den summa som räkningen var på?!?! och det är ju lysande!

    Muggles - hoppas att du kan få landa i de insikter som utredningen ger och att den verkligen ger insikter!

    Lappis - lät himla jobbigt med bilderna.. Hoppas att din make lyckas fixa det med rimlig arbetsinsats!!

    Vänner - hoppas att du piggar på dig och slipper kryckor snart!

    Ego - här har nog maken lärt sig en läxa. De var ute och åt middag m jobbet igår och han kom hem strax efter ett. Trollet sov bra i natt, men störde ju givetvis sin pappas sömn. Det blev nog inte många timmar. Nästa gång maken ska göra något dylikt och gå upp tidigt morgonen därpå, får han nog förpassa sig till gästsängen.. Själv avslutade jag frukostätandet för en timme sedan pga detta nattliga snurrande..

  • viktualia

    fru AM skrev 2010-03-25 16:03:51 följande:


    boheme bourgeois
    Känner mig obildad.. men det där var något jag missat...
  • viktualia

    AM - pinsam brutta!!! Men du.. alltså.. obildade Vickan från landet vet inte hur kläder a la BoBo ser ut.. nyfis!

    Klädfråga finns även här - jag behöver klä upp mig lite när jag ska ha födelsedagsfirande... Antalet kläder i garderoben som sitter snyggt/funkar att amma i är rätt begränsat... *grubbel*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge