• viktualia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nu har Parnassia åkt till BB!!! en bilfärd på 4 mil. Håll alla tummar!

    Själv tänker jag sova, lovar att rapportera så fort som möjligt imorgon!

    KRAM!

  • viktualia

    Parnassia fick en dotter vid halv elva igår kväll - dvs unga fröken delar födelsedag m mig! P hälsar att det gick fort och bra. Själv är jag impad över takten! Hälsningar från nattammaren vars mjölkstockning gör ont men är rätt hanterbar...

  • viktualia

    Tinga - lät tungt!! *kramar om*

    Ego - Trollet och jag har klarat av vår första natt på egen hand. Det gick rätt bra även om Trollet fick för sig att äta varannan timme.. kanske bra för mjölkstockningen men inte för nattsömnen.. Jag har lite ont i det ena bröstet, men det är inte så farligt. Ska nog ta mig ut på bilburen shoppningtur och ev svänga förbi mammas jobb så att den stolta mormodern får visa upp barnbarnet..

  • viktualia

    PB - tungt!!! *kram*

    Parnassia hälsar och tackar för grattis. Hon mår över förväntan, dottern sover gott och de åker nog hem i eftermiddag om de får ok från läkarna.

  • viktualia

    Passionsblomman - Om hela karusellen med IVF går åt skogen så tycker jag att du ska ta kontakt med socialtjänsten och erbjuda dig att vara stödfamilj eller dyl. Du har verkligen kärlek och engagemang som räcker till fler barn än din son och det finns SÅ många små liv som behöver få en vettig vuxen i sina liv! Skulle ni välja att ta hand om fosterbarn på heltid så får man en liten ersättning och är barnen små kan man vara motsvarande föräldrarledig med dem. Jag tycker att det skulle vara förspilld talang/kraft om du inte utnyttjade din stora omsorg och insikt i vad barn behöver på något vis.

    sen det där med att ha ett fokus (bebisfabriken) och inte vilja ta tag i andra (jobb/sysselsättning) är ju helt naturligt! Vem sjutton orkar göra allt på en gång?!?

    Massa kramar!!!!!

    Och massa kramar till er med kräkiga barn och andra hemskheter. Själv har jag varit på bilburen shoppingrunda, ides dock inte åka till centrum... Däremot har min mamma fått visa upp sitt första barnbarn på jobbet under stort jubel. Fniss!

  • viktualia

    Liten - coolt att Grynet är med i Trollets klubb, inte bara genom att de delar förnamn! Hur mycket Trollet gått upp den senaste tiden är en hemlis ända tills nästa BVC-besök 12/4... men med tanke på hans glupska aptit så gissar jag att han fortsätter att lägga på sig!!

    PB - jag snusade också lite extra när jag läste ditt utbrott. Just nu har Trollet somnat på min arm, med sin ena hand instucken under min t-shirtärm.... sötgubben! Tror att jag ska joina honom i en siesta.

  • viktualia

    Ore - jag har sådana där bröstvärmare som finns på apoteket och har haft dem hela dagen - funkar bra tycker jag! Men mammas värmedyna är hittills bäst. Lyckades massera bröstet som är värst drabbat när jag duschade imorse = det kändes att det gjorde nytta. Sen är det himla bra när Trollet äter, det känns att det underhåller systemet!

  • viktualia

    Snorkis - näee det har inte blivit nån present från maken efter förlossningen.. han och jag pratade om det nån gång före jul och sedan har nog båda glömt bort det.. hm... Jag fyllde ju år igår och då fick jag en kamera... så särskilt synd om mig är det inte...

    Träna nackmusklerna - joo Trollets ivriga mormor har satt igång hårdträning och idag lyckades han lyfta upp huvudet lite när han låg på mage! *heja Trollet och givetvis heja Televinken*

    Lyssnar just nu på hur mina föräldrar försöker övertyga Trollet om att han ska sova... det går så där men är rätt underhållande...

    Godnatt!!

  • viktualia

    Nenne - ja vi framstår som rätt vuxna med hus, bil, jobb, barn och koll på vitvarornas för- och nackdelar.. fniss! Det som saknas är att KÄNNA sig vuxen.. undrar just när det händer..

    Trollet var vaken och olycklig mellan 02.40 och 04.20 inatt... till slut var hans mamma nästan lika olycklig..

    Vibrator finns inte på min utrustningslista... men däremot förstår jag AMs bekymmer med rotande barn. Svår grej att hitta bra gömställen utan att pinalerna hamnar obekvämt långt bort när man vill använda dem.. Lurigt!!

    Här ändrade sig lunchplanerna sedan den första kompisen blivit magsjuk. Så nu blir det barnvagnspromenad istället - jag är ju HEMMA!!! Dvs har ett socialt liv här! *skuttar av förnöjsamhet*

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge