Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    här är problemet tvärtom, jag har så himla lite kläder!!! Det känns för tidigt att köpa gravidtoppar (mammajeansens mudd sitter ju löst, vart tog magen vägen?!?!), jag hittar inga vanliga kläder som jag vill ha och det i garderoben är bara t-shirts, känns det som. AAARGHHH!!!!

  • nennesjuttioåtta

    åh lappis, din fresterska ! (nu menar jag inte saven!)

    mugglan
    aaah, ja kanske det! Jag trodde det skulle kännas ännu mer pinsamt (för så känns det när folk ser att jag har gravidjeans trots att magen mest ser uppblåst ut), eftersom jag då tar ut något i förskott... Och klart ni ska ha katt!! Världens bästa heminredningspryl och lyckopiller! Igår slängde hon upp en stor plyschråtta med vänstern och smashade till den med högern!

    Frullan förresten, hej!!!!!
    Usch vad hemskt det var att läsa om katten, jag blev alldeles svag i kroppen!
    Men nu verkar du själv vara på gång, vad skönt! Hoppas ni hittar någon tomt!

  • nennesjuttioåtta

    vickan
    fast jag har minituttar så det skulle nog se ännu mer konstigt ut, att vara pösig på överkroppen Eller nu är de ju större men jag har fortfarande mina vanliga Bhar, 70 A.

    lapinette
    ååh vad skönt det låter!!!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    hahah nja jag minns fortfarande hur det smakade när man sög på pinnar från sälgen på våren. Som gurka! Iofs inte helt äckligt (för då skulle vi ju inte gjort det) men vet inte om jag hade blivit så glad att få det till maten....

  • nennesjuttioåtta

    lapis
    mitten på maj! Vi ska bila runt det vi hinner till Mosel och lite annat. Finns en väg som är på UNESCOs världsarvslista där så det kan nog bli hur mysigt som helst!

    Vickan

    Fast jädrar i havet vad jag gillar mina nya lökar. *squeeez squeeez* fats jag kom ju på att idag har jag en 70B på mig, och den sitter tajt! MOOOAHAHHAAHHA!!

  • nennesjuttioåtta

    nä nu blir det rester ? Kalops!

  • nennesjuttioåtta

    Fru E
    Wohooo Sprutstart!!!!

    Lapinette
    drygt med bara supermammor!
    Apropå Mosel, vet inte så mycket mer för jag har inte kollat upp, men det är inom dagsturavstånd att kolla in lite vingårdar. Jag får väl köra, antar jag... Det beror på hur det blir med tid, vi är inte där en hel vecka och så är det bröllop mitt i.

  • nennesjuttioåtta

    PB
    vafan kan man ha sånt jobb utan att det är straffbart?!?! JAG VILL OCKSÅ!

  • nennesjuttioåtta

    PB
    Vad kul att det klickade med makarna också, så de slapp stirra i varsin ände av bordet.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge