Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    groumpfhgkramar mugglan

  • nennesjuttioåtta

    mugglan
    Solen skiner även på liten tuva!

    muffinstönt
    smidigt? My ass!

  • nennesjuttioåtta

    muffinstönt
    HAHAHA ja det fattar jag.
    Äh, säg som det är, du har redan pluggat in kaffebryggarn!

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-03-03 13:14:10 följande:
    Måste lägga in en favorit: Skrevs av nenne den 21 november 2008 (tror jag) då jag var rätt nere, trött och eländig. Kom, vi dansar lite! *tanzing, tanzing, tanzing time Vet inte var energin kommer ifrån idag, men det kan bero på en lätt KLADDKAKECHOCK! Jag vet precis hur du känner dig, vi är så lika ibland. Förutom att du är en symbios av Lindt 85%, gåslever och champagne så är jag mer popcorn, blodpudding och Trocadero. KOM IGEN NU! *skaka rumpa*Heyy, det här är nästan som en scen i Nalle Puh, jag är Tigger och Kaninen är Kanin!
    HAHAH det där kom jag ihåg, iaf slutet med troccaderon! Vad gulligt att du sparat det!
  • nennesjuttioåtta

    PB
    vad skönt att ni löst konflikten! Det är ju också en bra egenskap, att ni rensar luften på riktigt. Både min och Ps sida så gör är båda vana vid att ingen tar upp något någonsin igen (utom möjligtvis hans mamma) och ber om ursäkt eller reder ut vad som missuppfattades. Det skulle jag vilja att vi lärde oss och blev bättre på än våra föräldrar.

    Telis

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    usch, skrev jag så där klämkäckt när du var superdeppig? Jag borde ha en smäll! Fast om det hjälpte lite så...
    Kul ändå att ha kvar, fast inte pga anledningen. och framförallt vad skönt att du sluppit spara ner några tröstande ord på länge!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    oj! Krya på dig Astrid!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Solen skiner!!!

    ang njuta eller inte, det var ingen provokation från min sida att ni ska njuta för att ni har barn trots att det är struligt. Nu verkade det ju som på Vickan att det flöt på alldeles smärtfritt så då borde man väl få slänga in ett NJUT eller ska man i stället säga "Passa för fan inte på att njuta, det finns alltid de som har det bättre!" ?? ni behöver inte börja tävla i vem som hade det värst, jag FATTAR att det är tufft och jobbigt, kanske mestadels, men jag tyckte inte att huruvida man njöt av bebistiden när allt var kolik, amningsproblem eller annat var relevant alls i det här.

  • nennesjuttioåtta

    För övrigt fick vi lyssna på hjärtljuden igår (skulle ju ta nya prover bara) och på kvällen sen så kickade det i magen. Som ett plopp!
    Sista besöket hos lyx-BM nästa besök blir på MVC.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge