Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lappis, ja fy fan för blödningar! Men just för att jag vet om ditt utomkveds så tänker jag verkligen testa oavsett! Jag är mer rädd för ett utomveds än för ett minus ska jag säga! Det där du var med om tycker jag verkligen låter helt fruktnsvärt!

  • passionsblomman

    Ni som fördrivit tiden med dvd-boxar, vad har ni egentligen tittat på?
    Vi stod på ICA Maxia och kollade på en massa häromdagen utan att se en enda vi ville ha...

    Tips emottages tacksamt!

  • passionsblomman

    Greys har jag aldrig sett, det kanske vore något! och Rome också... The wire har jag sett ngt halv avsnitt av här och där men aldrig kommit in i. Kalla fötter, oooh den såg vi när den gick och jag grät mig fördärvad när hon dog tjejen...

  • passionsblomman

    Lappis, ja nog låter det som jag skulle kunna fastna i de där serierna jag med...

    Nu har jag läst två kapitel i Harry Potter, första boken för min son. Det är skitmysigt med högläsning och jag hade ewn gång i tiden intentionen att läsa lika flitigt för mitt barn som mamma gjorde för oss syskon. Tyvärr har oregelbundna arbetstider och större utbud på barnprogram på tv, dataspel och idrottsträningar etc plus emn portion ren lathet gjort tatt det inte alls blivit så flitigt som jag hade tänkt.

    Men, det är ju ingen idé att sörja det som inte blivit läst. Bättre då att istället läsa nu då...

  • passionsblomman

    Idag är det Toalettskräck på hög nivå! Jag låg i förmiddags i säkert 30 minuter och undrade om jag skulle våga gå upp och gå på toa-helt övertygad om att nu, nu blöder det...

    ...men inte än. Och sedan fem minuter senare "men nu kanske?"

    VÄRDELÖST med molvärk som känns som en enda stor indianannons (mens alltså) och så vet man att så kan det vara i en hel massa dagar till. Och att Progget gör att det kanske baramolar utan att blöda.
    Och så den lilla lilla påminnelsen om attdet KAN ju vara ett tecken på något helt annat.

    Nu har den jobbiga väntedelen definitivt börjat. Dag 9 efter ÄP och 9 dagar kvar till TD. Var är Fast Forward-knappen?

  • passionsblomman

    När man är arbetslös är det mesta likadant, men visst vi har ju valt att stanna hemma och påska för oss själva. Klart man kommer att ta sig igenom dag för dag, men inte är det så värst mycket annat att tänka på. Det står iallafall inte i proportion till det här. Men det vore lättare om det inte molade så mycket i magen. det är ju en så konkret känsla att den är svår att glömma bort.

    Fast jag är inte deppig eller så_än_, mest störd...


    Parnassia skrev 2010-03-30 12:37:56 följande:
    Jobbigt PB! Kan det vara till någon tröst att det är påsk till helgen och att dagarna då blir annorlunda och kanske därmed går fortare? Lite annat att tänka på liksom?
  • passionsblomman

    Parnassia, Ja, det kan vi!

    Jag förstår precis vad du menar och jag tänker INTE negga ihop redan. Jag ser fram emot vår påsk och vi ska bla just åka iväg och äta på någon restaurang och sådär.

    Det är precis som i somras, då Midsommarafton var samma vänteläge och jag inte ville åka iväg till släkten. Vi körde trekamp och åt gott och jag försökte ha fokus på den lilla familj vi redan är. Det blir så jäkla orättvist mot vår son om jag ska vara ett vrak hela resan. Därför är jag så tacksam att jag hittills mått ritkigt bra och känt mig glad.

    Jag undrar om man måste sätta upp något maxantal på tillåtna toalettbesök? Det GÅR inte att kuta dit stup i kvarten jöh!

  • passionsblomman

    Åååå vilka fina bebisar det är där i galleriet!
    Och Lillprinsen har fått ett namn som fanns på vår lista en gång i tiden...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge