• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Lapinette

    nenne - tomatsås som jag gärna gör själv med en klick honung i. Sedan mozarella och champinjoner.

  • muggles

    Lappis: spännande med Nike convention, har aldrig hört talas om det innan. Vad gör man då - går på coola danspass hela dagarna?! Kör du benvärmare?

  • viktualia

    AM - fint tjejnamn!

    Snart dags att blanda första fredagsdrinken... om bara puckokollegan kunde ringa så att dagens arbete blev lagom avklarat... *suckar*

  • nennesjuttioåtta

    Muggles
    jag vet inte, men en kort lutealfas har jag för mig är mindre bra eftersom det befruktade ägget ska hinna fastna innan det riskerar att stötas ut. Men jag har ingen aning. Har du alltid haft så eller är det sen Moa alltså? Vad säger övriga experter?

  • Lapinette

    Shit, jag sitter här och nyser och snyter mig. FÅR INTE BLI SJUK! Jag ska ju gå upp 07.00 imorgon för att träna hela dagen.

  • muggles

    Nenne: har haft så sedan Moas födelse och alltså även i juni när jag blev gravid. Har för mig att det nämnts innan att en lutealfas på 7 dgr är för kort. Men en 24 dgrs cykel borde väl ändå infalla under "normalt"? Jag har funderat på samma sak nämligen men iom att jag blev gravid i juni så... Jag tror mer det är äggen som är för gamla och skröpliga nu.

  • Lapinette

    mugglan - Nike har den här träningshelgen varje år sen jag vet inte när. För mig är det dock första gången som jag är med men mina träningskompisar har hängt med länge. www.nikewomen.se/ Tror det är ca 1 300 som deltar och det är drygt 70 klasser på två dagar.

  • muggles

    Lappis: echinagard (det kör alltid maken och det verkar funka för honom men man måste tro på det stenhårt) och gurgla med jodlösning (hjälper mot bakterier, dock inte virus)!

  • Lapinette

    mugglan - tror inte dina ägg är skröpliga men troligen något äldre vilket innebär att det krävs fler försök innan du kommer att lyckas.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge