• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Parnassia

    Rym i sydostlig riktning då Vickan! Så kommer vi åt motsatt håll när min korv är ute! Vi borde ju kunna få till en träff när vi båda är hemma iaf! Eller vi kanske får mötas på vägen... Var är mitten emellan oss?

    Tack för tröstande ord i övrigt!
    En del av grejen är ju att jag egentligen inte tycker att hon har en krånglig mage. Hon äter bra och bajsar minst en gång per dag oftast, men kvaliteten på utgifterna varierar så att säga. Det stora som gnagt mig är att hon gnäller ofta över ont och vi kan inte hitta någon vettig förklaring till varför hon gnäller. Därför kände vi att vi måste ju agera på nåt sätt nån gång, därför blev det VC idag. Vi får se vad Mr M.D. säger imorgon...

  • porchez

    Jag har varit i Mexico, reste runt längst den östra kusten (Cancun och nedåt) Reste med två väninnor.

    Första tiden var det som sagt dåligt väder, vi var riktigt trötta efter resan och tidsomställningen, plus att jag stressat halvt ihjäl mig på jobbet innan jag åkte, så hade verkligen sett fram mot att börja med några sköna dagar på stranden. Men det blev inte så, utan var bara att tänka om och göra det bästa av situationen. Vi åkte på lite utflykter till pyramider, Maya folkets tempel, shoppade, strosade och bara tog in landet. Helt underbar kultur och jätte goa männsikor.

    Stress finns inte och det smittade av sig så bara efter några dagar kände jag lugnet infinna sig. Det jobbigaste vara att det blåste massor hela tiden så man frös konstant, att man aldrig hann bli riktigt uppvärmd. Detta gällde även sen när det fina vädret kom in, när man låg på stranden så blev man aldrig riktigt varm. för det blåste hela tiden och på 1 minut drog regnmolnen ihop sig så man lagom blev dyblöt innan man hittade skydd och så gick regnet över lika snabbt.

    Men har haft det underbart, med utflykter, rest runt lagom mycket, men vi reste tillbaka till Playa del Carmen ganska snart när vi insåg att vi gillade det stället äst. Lagom stort, fin strand, rolig shopping, massor av restauranger och massor av härliga människor! Med stranden och det otroligt turkosa havet tror man inte det är sant. Allt är så vackert så den känns nästa magiskt!

    Så ni hade också regn Lappis? synd när det bara var solresa du var ute efter, men ni verkar vara lugna människor som gillar läget och gör något bra utav det. Låter ändå som ni haft det bra?

    Tyvärr så fick jag någon slags förkylning på planet hem, som endast har satt sig i halsen, först blev jag lite hes, men det har bara blvit värre och värre. Idag fick jag inte fram ett ljud när jag försökte prata, så ska till läkaren imorgon så får han titta på den. Synd att komma hem, man har massor av saker man vill berätta för familj vänner och jobbarkompisar och så kan man inte prata. Det är så frustrerande! Hoppas jag får någon dundermedicin imorgon så jag snabbt blir bra igen.

    Nu väntar sängen på mig. God Natt på er!

  • viktualia

    Socialare nejder kan absolut bli sydostlig riktning.. halvvägs till dig verkar vara vid kinaparken.. låter rätt lagom att rymma dit när det blir varmare ute....

    *kram på dig*

    nu ska jag övertyga prinsen om att det är sovdags....

    *vinkar till er allihop*

  • viktualia
    porchez skrev 2010-01-28 22:01:57 följande:
    Jag har varit i Mexico, reste runt längst den östra kusten (Cancun och nedåt)
    åååå hade redan hunnit förtränga att det var DIT ni åkte... gaaaa Håller med om att Playa del Carmen har något magiskt över sig.... och kände just ett ännu större behov av värme...- tittar ut på den meterhöga snön -

    dags att värma en vetekudde för att inte frysa bort om fötterna i sängen...

    *godnattvink*
  • Lapinette

    Porchez - vi hade det suveränt! Vi åkte ju enbart för att vila upp oss och inte göra någonting och exakt så blev det. Vi latade oss vid poolen, läste, tog massage, promenerade på stranden och så dök jag för första gången . En vecka med jetlag och långresa gjorde absolut inget alls! Skulle absolut göra om det ... helst en gång i månande .

    Har suttit och kollat lite på vart vi ska åka i sommar. Har ju redan lagt upp lite olika planer men ska försöka sammanställa och sen sitta ned och ta ett beslut med maken.

  • muggles
    Telis skrev 2010-01-28 16:10:04 följande:
    fru AM skrev 2010-01-28 16:03:55 följande: Jaaa, vad kul! Min man får ha Professor Kalkyl som nick.
    Då får min man ha Nakne Kocken
  • muggles

    Har ni sovmorgon idag?

    Jag borde eg vara på uselt humör. Först minus och sedan körde busschauffören fel så jag blev 20 min försenad till jobbet. Var orolig om jag skulle komma fram över huvud taget (han körde inte fel bara en gång)

    Jaja, life goes on... eller?

  • muggles

    Porchez: Mexico lät underbart förutom regnet och blåsten. Var det säsongsbundet med vädret el bara otur?

  • muggles

    ..
    ...
    .....

    freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

  • muggles

    men det var då faaan

    frrrrrrrrrrreeeeeeeeeeedaaaaaaaaag!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge