• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Men BS - Hoptejpad!? Blev det alltså ett sår i ansiktet på henne? Tycker nog ni borde visa upp det för vården i alla fall. Livia har fått antibiotika när hon gjort sig illa i ansiktet (förutom första gången men det blev också ett fult ärr)

  • fru AM

    Dramat med makens exfru har fått ny fart. Sitter och chattar på FB med en av deras gemensamma vänner och har fått lite ny nfo ...

  • fru AM

    JAg kan säga som så att min drinkförfrågan inför tjejmiddagen kanske kom lite olägligt. Helgen precis innan hade hon varit på en fest och blivit kanonfull och aggressiv och skällt ut ala dem hon ansåg "valt" maken och mig istället för henne efter skilsmässan ... (det är inte riktigt någon som valt - men det handlar väl om att ta initiativ till att träffas oc där har ju alla ett ansvar, inkl hon)

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-04-21 14:01:52 följande:
    AM - låter som du ska försöka hålla dig så långt borta som möjligt från henne.
    Precis min reaktion också. Synd - för jag trodde ju att luften var rensad ... Tråkigt att hon är så bitter. Hon verkar ju ha ett bra liv, med ny man, bonusdotter och ny fin våning och många vänner.

    Men jag är glad att hon höll sig hyfsat nykter på tjejmiddagen ...

  • fru AM

    Och där dödade jag tråden! Sorry! Förstår om jag låter okänslig och om vissa härinne kanske känner sympati med exfrun men hon har ett mkt aktivt socialt liv och dem hon inte umgås med har hon nog valt att inte umgås med. Men när hon blir full så kan det gå överstyr och hon kan säga lite vad som helst (har hänt förr)

  • fru AM

    Lappis: jag velar också. Och jag har inte ens kommit så långt att jag kontaktat catering ... Vet inte om jag orkar. Vet inte om jag vill vara centrum. Detta kanske låter konstigt men jag har faktiskt aldrig haft födelsedagsfest ordentligt. Fyller år mitt i sommaren så det ha aldrig blivit av ... Sedan känns det som om det blir så höga förväntningar på en 40-årsfest. Kanske struntar jag i det tjusiga och bjuder bara in massor av människor på ärtsoppa och punsch och massor av sprit! (Och då ska jag vara noga med att bjuda alla makens och exfruns gemensamma kompisar! )

  • fru AM

    Nenne: jag letar som en galning efter boken jag utlovat. Förmodligen kommer jag hitta den men kanske inte idag! Jag hojtar till när jag skickat den!

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2010-04-21 15:50:10 följande:
    Iris konstaterade på väg hem från dagis idag att det minsann bara var hon som skulle få äta glass och i alla fall absolut inte gräset för man måste ju ha en mun!
  • fru AM

    PB: håller helt med i uppfattningen om egobrudar! Många av dem verkar dessutom vara knappt medvetna om att det även är brudgummens dag ...

  • fru AM

    Nenne: hål i magen lät läskigt men hade det varit jättefarligt så hade du ju varit på akuten NU. Fast man undrar ju vad det är!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge