• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Cicci: den där färgaffären precis vi dagis (på hörnet Storgatan du vet) - de har trappstegar i alla möjliga höjder och storlekar. Fast det är ju vanliga stegar förstås - typ i alumínium, inte finstegar i trä. Vet inte vilken sort du letar efter ...


     


    Ang. makens ex. Jag har haft min beskärda del av ångest för att jag kom och snattade honom från henne när de precis skulle börja med inseminationer osv. MEN de hade det verkligen inte bra - av andra skäl - och han var tveksam redan innan om han verkligen ville ha barn med henne då, och det finns ju inget som säger att de verkligen hade fått ett barn om jag inte dykt upp. Hon har ju inte fått barn med sin nya heller fast de försökt allt möjligt. Jag har tyckt synd om henne för det och gör det än, men när hon är så här ORESONLIG så känns det som om proportionerna har blivit fel. Vems felet än är i den här soppan så är det faktiskt inte mitt. Hon hade varit otrogen innan och han var på väg i vilket fall.


    NU tänker jag skita i att fundera på henne mer - för alltid! (Fast jag kommer hålla mig undan när hon är full)

  • fru AM

    Cicci: ett sånt där fint huvudparaply som John Pohlman hade på 80-talet är väl perfekt för en golfare. Båda händerna fria!

  • fru AM

    Nenne gör extra radmatningar tror jag. Erkänn, Nenne!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-04-22 10:43:49 följande:
    nenne - nej, bitterhet är något jag inte förstår mig på faktiskt! Varför kan folk inte gå vidare, uppskatta det de faktiskt har och sluta vara bittra?!!! F'n, man får väl ta sig i kragen och inse fakta och göra det bästa av livet.
    Precis! SÅ klokt sagt! Det ska jag lära mig utantill och säga till henne nästa gång vi ses!

    Så - nog om henne nu. Ut ur mitt huvud!

  • fru AM

    lappis: mingel i ostaffären och nachspiel hemma eller på krogen

  • fru AM

    Snaily: jag har också fått för mig att det är en liten snigelpojke! Lustigt! Några cravings så att jag kan fälla avgörandet?

  • fru AM
    snaily skrev 2010-04-22 11:42:35 följande:
    AMKul att du ser samma sak i din spåkula. Är bara väldigt hungrig på mat mest hela tiden, vaknar vid 2-3 nästan varje natt och är så hungrig att jag nästan inte kan somna om. Har hittills stått emot impulsen att gå upp och göra en macka. Äppeljuice har jag varit sugen på, annars bara MAT. Inte godis, inte ett dugg sugen på choklad.
    Nja - det är för ospecificerat än så länge ... Avvaktar mer extrema cravings innan jag bestämmer mig. Men preliminärt är det en Snigelpojke!
  • fru AM

    Någon mer som tycker att uppståndelsen kring Madeleine och Jonas relation verkar ha blivit större och långvarigare än om de hade brutit förlovningen NU lite snabbt och snyggt ...?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge