Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB
    jag var jättenoga med tiden (fast kanske +/- 1 h) men jag TROR inte det är något problem. Jag hade smugit iväg som de andra knarkarna hahahah!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    HAHAHAHAH!! Vårexplosion!
    Ja, hela trippen inkl brunch blev på över 1000 spänn ? men det är ni väl värda.

    Ja, det blir jämt så där, att jag känner att jag borde gått för länge sen. jag och maken är likadana så när vi har hälsat på hos folk så efteråt känns det som att vi är rädda att de trodde att de aldrig skulle bli av med oss?vi har ju inte vett att gå! Och så säger vi att vi ska skärpa oss till nästa gång, och det blir samma ändå... Besöket från hell!!!

    Tinga
    Ouch, hoppas inte migränen kommer tillbaka! Kan det vara stressrelaterat eller vad tror ni?
    Jag är den enda i min familj som inte har migrän, lillbrorsan har så han kaskadspyr varje gång. Jag fick en jävulusisk huvudvärk när de tog ryggmärgsprov en gång, 2 veckor tog det innan den gick över och 1 vecka innan jag kunde sitta upp mer än 45° utan att spy. Så därför vågar jag inte på EDA eller epiduralen, tänk om det skulle bli lika igen, för några får ju huvudvärk av den och det vill jag verkligen inte någonsin ha igen. Fy sjutton för huvudvärk!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    Hur gick framträdandet? Tror du passade som hon Hedlund!

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    WOHOOOOOO!!!! Yes, yes, yes!
    Skum dröm!

    E
    jag har hört att en lätt överstimulering endast är ... bra!

    Undrar hur det går för Frumuffins! Dags för RUL där med! Tror det var idag va? HOHOOOOOO?!?!

  • nennesjuttioåtta

    nu: produktionsmöte!
    Tjingeling!

  • nennesjuttioåtta

    telis
    jag hade nog inte hunnit hur jag än gjort, ingen fara!
    Och kläderna är lite stora än men jag har ökat ett kilo till sen i torsdags (damn those våfflor!) så det blir nog bra !
    Aha fanns det ett botemedle?!??! Jag låg kvar en vecka på lasarettet och fick dropp för jag inte kunde få i mig något eftersom jag spydde när jag lutade mig upp. Sen fickjag hallucinationer av vanlig treo när jag var hemma. OOOH mina ögonlock var som kalejdoskop och det var cirkusdjur och snurrande stolar och allt.

    Förresten, jag hade inte Synarela, jag hade Suprecur. Som om det skulle kvitta.

  • nennesjuttioåtta

    Cuddly
    har man tur och landstingskön är kort så kostar det inte mer än ett läkarbesök (man kommer snabbt upp i frikort). Bor man i Stockholm eller ska göra syskonförsök så är det dyrt.

    Snaily
    jag hade odefinierbar yrsel så de gjorde alla möjliga testar. Jag fick åka rullvagn in i en CT-scanner och sån där eeehhhtomografi?!?! och kolla hörseln och så sköt de in en massa vatten i örat så att balansorganet sattes i svängning (då fick jag halvligga i rullstolen iaf), och så fick jag ha en sån där mössa som jaktfalkar har på sig och så tippade doktorn omkull mig åt alla håll (jag spydde ju naturligtvis). Men sen fick jag mig en redig fylla i Luleå och då gick både yrsel och huvudvärk över och dagen efter sprang jag vårruset.

  • nennesjuttioåtta

    snorkis

    hahaha du får självklart skriva det du tycker är tvärtemot! Igår var ingen bra kväll, jag hade ont som fan i fogarna och i hela överdelen av magen, som inte blev bättre när jag lade mig. Låg jag på höger sida så klämdes levern (teori) så det gjorde schweinigt ont och låg jag på vänster sida så började det pirra och domna bort vid magsäcken. Låg jag på rygg så visste jag inte hur jag skulle göra med benen för att inte de skulle ramla isär när jag somnade så att det gjorde ont i skrevet (och längre fram trycker väl barnet på aortan så hela underkroppen domnar bort). Så det är klart det inte är tjosanhejsanfaderaj hela vägen men jag har ångest över att halva tiden gått redan för det är så fantastiskt att få vara gravid! Och jag känner mig så fin nu när det börjar synas och är så jävla mallig så jag skulle behöva en propp.

  • nennesjuttioåtta

    inte blodpropp, helst. Jag är rädd för åderbråck, de är skrämmande

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge