Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    Snorkis
    flodhäst i puppa! Ja det verkar onekligen lite trångt. jag tror du är skitsnygg, känn kraften!!! Jag känner mig som en jobbig väckelsepredikant! Digiloodiggiley alla tittar på mig!

    Telis
    stackars televinken med grönt mök och ont i magen (?)!

    passionsblomman
    ja fast yrseln var hanterbar, men läskig eftersom jag inte visste vad det var ? men huvudvärken ... yeiks... Vet på morgonen efter att jag fått dropp så var huvudvärken borta i kanske en timme. Det var underbart! Sänggrannen frågade hur jag mådde och jag svarade TOKBRA!
    ? Yrseln då?
    ? Ja, DEN är kvar (helt salig)!

  • nennesjuttioåtta

    Muggles
    KRAMAR!!!
    Vilken helg ni verkar ha haft i huset, lovely!
    Jag har provat med kude och de tär skönt, men eftersom jag får så ont i övre delen av magen på sidorna så kan jag inte ligga så. Funderar på att köpa en fallskärmshopparsele eller hoppgunga (Cicci, kan jag låna din?) att sova i.

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    fast nu var det bara den här natten som det inte funkade att ligga på sidan, annars är det det bästa tipset ever med kudde mellan benen! Fast Nancy gillar det inte för då får inte hon plats att ligga i knävecket.

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    Jo. Symptomen liknar sån där kristallsjuka (kristaller i innerörat gör så att det blir knas på balansnerven och man blir yr) men det skulle ha visat sig på annat vis vid det där balanstestet med vattnet i öronen. Jag hade inga problem att "stanna" den där pricken jag skulle stirra på med ögonen, t ex. Yrseln kändes som när man är tokfull eller åker virvelvinden. Man trycks bakåt i sängen och kommer inte upp eller när man väl står så slungas man bakåt (känns det som). Men det gick ju över och har inte haft det sen dess (2004).

    youtube! Var är du Koko?!?!

  • nennesjuttioåtta

    mycket som händer i morgon
    ET för Snaily
    VUL för PB
    RUL för mig

    någon mer som känner för att skapa spänning?

  • nennesjuttioåtta

    lappinete
    VA?! Fick du sexa?!?! Jag annonserade tidigt för sådan aktivitet men blev utan. Den här veckan vet jag inte om det hinns med heller, jag kommer bli helt svältfödd efterosm jag inte är hemma i helgen. Något tisdagsnupp blir det nog inte, vi ska på bandy. Ack du arma värld.

  • nennesjuttioåtta

    vi åt lappislax med pressad potatis och den som fick mest kel var Nancy, hon låg på makens bröst och de var så fina ihop så jag ville inte störa. Sen blev vi för trötta.

    jag får väl be snällt i kväll.

  • nennesjuttioåtta

    koko
    Utbankade kalkonfiléer kanske hade funkat?

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Vad vill Iris göra om du frågar då? Om inte TV är ett alternativ att välja på?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge