Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    Cicci
    gah, vad jobbigt med bihåleinflammation!! Det har jag itne haft på flera år men usch, det gör verkligen ont!

    Många jsuka nu!

    Frullan, stackars foten!!!!!! Och jösses, porterflaskan!!
    Tyvärr har jag ingen röd kattunge men önskar ni hittade en. Däremot har vi en fet röd katt som brukar kissa på vår dörr så Nancy har fullt sjå med att nosa där och släppa ut all värme ur huset istället för att gå ut (han vill säkert sätta på henne också, den jäveln) så honom kan du få komma och hämta gratis. han är dock långt från kattungestadiet.

    Mrs B
    my god! Din svärfamilj underlättar inte ditt liv direkt. Nu får väl ändå maken ta och säga något? Han kan väl utvisa syrran på en tiominutare innan hon får uttala sig om någon jävla nötpaj.

    Televinken
    INTE SKRÄMMA MAMMA OCH PAPPA!

    Ego
    här har maken kännt Pricken sparka för första gången i helgen! Underbart! Det var i fredags, 20+2. Borgafjäll, alltså vilket ställe. Tyvärr snöade det hela helgen utom i morse så det blev ingen heli- eller catskiing för maken men vi har haft det gött ändå. Njutit av varnadras sällskap, legat på spat (vi hade gratis inträde dit eftersom vi bodde på hotellet) och hållit handen framför panoramafönstret där snöstormen ven utanför.... och... VILKEN MAT!! Lappis, ni måste åka dit bara därför! det är nog det godaste vi ätit (och druckit, om P får säga sitt, jag håller iofs med om att vattnet var väldigt gott) www.borgafjallen.com

  • nennesjuttioåtta

    och ingen behandling blev det för mig eftersom massören blev sjuk.

    Och så har vi en anledning att åka tillbaka dit.

    Och amttehjärtat har ont, vi lämnade bort Nancy ända till på torsdag i Falun, och jösses vad jag saknar henne. Hon verkar dock trivas hyffsat men ajg tror att hon nu accepterat att vi övergivit henne och att henne snya lott är att ligga i knät på en pensionär och titta på Antikrundan.

  • nennesjuttioåtta

    PB
    När är TD?!? Och vad gött emd en blommande trädgård! Här är det långt borta men nu är kullerstenarna på infarten framme iaf. Tjoho, alltid något!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    ÅÅåh vad härligt det låter med Öland!!!! hopas Iris lyckas bättre på cykeln nu!

  • nennesjuttioåtta

    jag har f ö upptäckt att det är svårt att andas samtidigt som man tar på eller av sig skorna. Förutom att lungorna kläms så kommer maginnehållet upp till soljuset igen. Men hittilsl har vi bara fnissat åt mitt stånk och stön och mmm jaha oj vad konstigt det känns när det blir kallt igen av vattnet i halsen eller vilken tur att det var hallonmouusen som kom upp och inte kebaben.

  • nennesjuttioåtta

    hejsan hej igen!
    Hattis hela april är ju kvar! Men nu känns det skönt att den (skidsäsongen) är över... Jag vill ha flipflops!



    PB
    molvärk RD 5, kan nog vara en kombo av ÄP och hiihihihihiihiiiiiiiiiiii!

  • nennesjuttioåtta

    PB
    ÄP räknas väl som ÄL så 18 dagar efter ägglossning är ju några dagar safe att testa då. Men jag räknade ändå RD för sig bara för att ha något mer att tänka på, det var så lite annars. Det låter lovande so far...!!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    härligt med fri infart!!!

  • nennesjuttioåtta

    använder ens kliniken uttrycket Ruvardag?!?!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ja eller hur?!


    Lapinette skrev 2010-03-29 13:04:23 följande:
    Ni som har långtidsodlat har ju inte lika många RD som de kortisodlade. Det är väl därför det är bäst att skriva TD efter ÄP och inte ET.
    snaily
    grattis till nytt plus!

    hej kokisen! Du verkar ha blivit väl omhändertagen i Casa Snigel!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge