Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    i lägenheten hade vi en stor kyl och en stor frys bredvid varandra. Så himla bra! Nu har vi en delad och det är så trångt i kylen. Och så det där med handtagsskithögsrövhålet.Vi har däremot oplockat ur flaskstället, en vinflaska kan ju ligga ner ändå, även om den tar upp mer plats då. Vi har en stor frysbox i källaren också som gapar nästan tom, men vi har köpt en kvarts ko som borde komma när som helst.

    Telis
    japp, proppen gick liksom ur.

    Äggjakt, låter skoj. Hemma har vi haft det en gång, det tyckte mamma var kul men sen glömde hon bort det. Ja goch P har däremot förlitat oss på Ps mamma när vi varit där. Dock brukar det vara äckligt godis men man måste ju ta upp det har jag lärt mig.

    BS
    skräp med magsjuka!

    PB
    vill bara tillägga att jag testade plus första IVFen på TD, men då hade jag blött i 5 dagar så är det missfall så ska nog plusset visa sig ändå vid TD. Men här ska inte blödas något!!! Klok läkare förresten!

  • nennesjuttioåtta

    Parnassia
    hur hottar man upp en skral stackars nyponbuske? Den står där jorden är så mager och ser verkligen inte rolig ut. Klippte en av de andra nyponbuskarna som växer där mossan trivs som bäst och den växte på som satan och blev nästan 3 meter hög på vissa spjånglar som stack iväg. Men de måste man väl ta ner igen annars kommer väl någon Prick att klättra upp där och sno bönor av en jätte. Eller hur var det nu...

  • nennesjuttioåtta

    nä nu blir det helg och hämtning av katt! Hurra!

    Glad påsk på er! Vi ses på Blåkulla!

  • nennesjuttioåtta

    hej igen, tack för i helgen! Jag har fortfarande skavsår efter kvasten...



    jag har knappt vågat läsa i helgen för att se hur det gått för PB men det verkar ha blivit ett tidigt minus, eller? Hoppas att det var för tidigt och att det ändras till plus!!!!

    Wohaaa! Parnassia!
    Grattis till tjejen! Snabbt jobbat!!!!

    Vänner
    Vilken berättelse, tack!!! Jag tycker den låter hur lyckad som helst, men förstår om det var läskigt när du tappade kontrollen (jag tror inte ens jag kommer ha någon kontroll alls, hahah!) på mitten men skönt att det känns bättre efter samtalet med barnmorskan. hur känns det nu med fogarna?

    Tinga
    ååh stackars Puffisen!!!

    Muggles
    Verkar ha varit många magsjuka i påsken, vi känner flera där påskfirandet ställts in pga kaskadspyor. Stackare!

    Vickan
    var rädd om tuttarna, hoppas mjölkstockningne släppt!

    Snorkis
    oj, har ni inte varit till bm mer än en gång? Här ska man visst gå en vecka efter RUL och nästa gång v 24. Jag har redan gått upp 8 kilo, så nu börjar jag blunda när jag kliver upp på vågen. Det gör mig inget, själva siffran alltså, eftersom den egentligen inte säger så mycket och jag känner mig rätt stor om magen och en sån vill jag ju ha (jag var rädd att det aldrig skulle synas). Men undrar ju vart det ska sluta... Lycka till hur som helst hos BM, inte tror jag hon kommer säga något om din viktuppgång,

  • nennesjuttioåtta

    jag vill också kolla in husen!!

  • nennesjuttioåtta

    jag har inte läst ikapp utan lyckats hitta vänners förlossningsberättelse och det tråkiga minustestandet så jag kan ha missat en massa annat...

  • nennesjuttioåtta

    snaily
    just det
    jag kände heller inte av det, lite snopet liksom. För man väntar och längtar och sen känns det ingen skillnad alls mot att vara ogravid, förutom att livet inte är nattsvart (man tror man lurat sig själv att man är gravid). Men helt plötsligt sitter man där med bröstvårtor som smultron istället för lingonkart. Klart du är på tjocken!!!

  • nennesjuttioåtta

    snorkis
    vad skönt att det gick bra hos bm! ah, vårt "schema" ser också ut så framöver, v 24, 28 osv... Det är nog bara det veckan efter RUL som är extra då här. Vi fick ju lyssna på hjärtljudet tidigare också hos privat-bm men det var ju inte därför vi var där då utan för att lämna extra ferritinprov. Men visst är det coolt?!? Jag har också fått höra att jag blivit väldigt stor, förra veckan var det två som undrade om det var fler än en (båda män) och den ena frågade om jag inte hade mycket större mage än vanligt, och i Borgafjäll så frågade en dam om det snart var dags. Tjena. Det ska töa bort all snö, komma knoppar, explodera i trädgården, studenterna ska skråla, midsommar ska firas, semestern ska börjas... och DÅ är det dags. Woah. Idag har de jag ökat 300 g sen igår.

    Grattis telis till bra köp! Vi har också genomskinliga lådor, i förra var det inte det men då var lådan längst ned (det var en hel kyl) så då såg man genom glasskivan vad det var i. Fasen vad man börjar bli vuxen när man börjar lära sig bra/dåligt på hushållsmaskiner, yeiks...

    Apropå Nancy, hon hörde oss ropa, kikade med giraffhals ut genom dörröppningen till köket och sprang och mötte oss i hallen och strök sig runt runt runt våra ben. Vi blev förlåtna!

  • nennesjuttioåtta

    porchez
    vad kul med sökt jobb! håller tummarna!

  • nennesjuttioåtta

    Nancy igen ? jäklar vad med fåglar vi har i trädgården nu. Är det bara vi som fortfarande matar dem i grannskapet eller???? Räknade till runt 40 bofinkar, 10 starar och lika många koltrastar förutom vinterfåglarna, så gissa om hon har svårt att bestämma sig för om hon vill sitta i fönstret och kika på dem eller vara ute och kika lite närmre på dem! Hon har anfallit en gång vad jag sett, dock så långt bort från några fåglar att det aldrig var nära att få en trofé på trappan... Hon är skitcool när hon står i startblocksställning och tror att de inte ser henne. De kanske de inte gör heller, hon har ju rätt bra kamouflage mot marken där det inte är någon snö.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge