Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    www.borgafjallen.se/CM.php

    Vi frågade dessutom hur köket var om sommaren (med er i åtanke) och det var samma personal och ambition året runt. Då får du din tur till Norrland som du önskade! Det är ca 30 mil från Östersund, det var en familj där som hade åkt tåg till Östersund och sen hyrt bil. Man kan ju flyga också.

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    åhåå! Bara en sån sak!

  • nennesjuttioåtta

    Alltså, vi grinade nästan när efterrätten tog slut. Det var så himla gott!

  • nennesjuttioåtta

    förutom det så var det ju små aptitretare.
    På fredagen fick vi först en liten kopp med västerbottenostskum med små spån av torkat renkött. AAAH GOTT! Innan efterrätten fick vi yoghurtparfait med vattenmelon.
    På lördagen fick vi först erbjudande om créme brulee med anklever men tackade nej pga levern ("men ? den är ju inte rå!" sa servitrisen...) och fick en bit hummer med någon god klick på istället. Och innan efterrätten fick vi nåt guckelimuck med åkerbär som knappt hann se dagens ljus innan det var borta. SCHLURRRRP!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    ja det tror jag absolut man kan. dagsturer åtminstone, det var ju väldigt fina fjäll runtomkring

  • nennesjuttioåtta

    PB
    se där, ett tecken till!
    9/4 det är ju en hel evighet till dess ? vad ska vi fundera på då så länge?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge