Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB
    jag har inboxat dig

  • nennesjuttioåtta

    men herregud, är jag ensam vaken idag eller?

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    glad gubbe är ju ändå glad gubbe. Men jag vet hur du tänker... Så bra att han visade sig så ni kan ta det där provet också!

  • nennesjuttioåtta

    hörrninini
    när ska man ta ner utebelysningen egentligen? Vi hade tänkt ta ner den (dem) när det blev sommartid men det är ju fortfarande snö så den ena måste vi gräva fram i så fall.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    HAhaha är det från nöjesmasakern eller? Gött med Florens, ÅÅÅÅH vad härligt!!
    Då avvaktar jag med belysningen. Ska komma ihåg att ändra timern på den ena, för den slår fortfarande på 5 timmar innan solen går ner.

  • nennesjuttioåtta

    ore
    oj, gäsp!!!!!

    oj, vårt "system" i frysen har totalhavererat. Allt hamnar i mittenlådan, längst ned är det dock matlådor och frysta örter och den översta ska det vara något i också men där ligger det något jävla töntigt liten skitlåda för is eller något som är bökig att att flytta på så den lådan är nästan tom förutom några gamla grönsaker. Frysen enre är dock hittills bara fylld med antingen köttfärs eller kanelbullar, och det brukar ju synas genom påsen vad det är så hittills funkar det.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    bra fråga! hittills har vi dem i en låda som är högt ovanför golvet. (vill ju inte avslöja för mycket). Dock är min blåa omärkt.

    Har jag berättat när vi låg en hel natt i förrförra lägenheten och lyssnade på en jävla lastbil som stod på tomgång ute på gården när det sen visade sig vara vibratorn som åkt på av sig själv och låg och durrade i lådan...?

  • nennesjuttioåtta

    hej igen, kollegan bjöd på princesstårta, my godddd jag kommer bli en michelingubbe innan pingst. Men å andra sidan, jag har börjat cykla till jobbet igen så jag borde hålla röven tight iaf. Fast det känns som att cykla med en mango i byxan när jag börjar bli kissnödig, vilket hinner hända på den halvtimme det dar. Och yeiks vad ont i sittbenen jag hade igår när jag skulle cykla hem, märks att jag inte cyklat sen jag blev gravid. WOOOOAAAAAAH!

    Lappis
    krya på dig, ninisen! Jobbigt att bli sjuk IGEN så snart! Men ett soc-möte på fredag, wohooO för det!!!!

    Här har vi sorterade kryddor också, men knappast färgkoordinerad garderob. Jo, maken har. Han är mycket för det här med systääm. Färgkoordinerade böcker är jättefint och det hade jag ett tag men nu ligger de fortfarande i kartonger sen flytten och kommer nog inte upp än på ett tag.

    ang dildosen, den används sällan utan maken. När vi hade distansförhållande så ägde jag inte ens en, men det gick bra ändå (bara telefonluren gick att hålla i ) Nu har den inte rastats alls på flera månader och får nog vila sig i form...

  • nennesjuttioåtta

    kanske en arbetsskada men jag kommer mer ihåg hur omslaget på en bok ser ut än vad den heter, hahahah, så för mig är färgkoordinerade böcker skitbra. Förlåt ? jag menar väldigt bra.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge