• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    pb -

    Telis -

  • Lapinette

    pb - superbra med 9 folliklar. Det är ett superbra resultat. Nu håller jag tummarna för dunderägget som ska möta dundersimmarna. Tyvärr kommer jag missa ditt ÄP men är åter och läsa när det är dags för ET.

    Telis - skit och f'n! Ska de lägga ned hela avdelningen?!! Vet du när dina kollegor måste gå? Tur i oturen att du åtminstone slipper sitta där just nu (brukar inte vara skojig stämning).

    Ego - svärmor ringde. Normalt brukar jag låta maken svara men har satt redan i telefon (jobb) så jag blev tvungen att ta det dvs jag har suttit i över 15 minuter och hackat mig fram på en bedrövlig franska. Mon dieu! ...sorry jag menar ju Mon dieu !

  • Lapinette

    Fru E - nu kom den lååååååånga versionen i alla fall !

  • Lapinette

    Nej, ska nog gå och dra ned pjäxbagen från klädkammarhyllan och vattna blommorna dvs börja förbereda mig för avfärd. Ahhh... ska ju kolla in väderprognosen också.

  • Lapinette

    Hmmm ... lördagen ser riktigt lovande ut, söndagen ok medan det verkar komma nederbörd på måndag.

  • Lapinette

    JAAAAAAAAAAAAAAAA... vad härligt det ska bli! Har inte funderat så mycket på det förrän chefen gick idag och jag tjoade tillbaka "trevlig helg". Han tittad förvånat på mig och då räckte jag upp armarna och skrek - SEEEEEEEEEEMESTER! . Då säger han - den har inte jag godkänt. Ha, ha, ha ... han vill ju inte godkänna mina semestrar ... de tar jag när jag själv vill . En av alla anledningar till varför jag fortfarande jobbar kvar där.

  • Lapinette

    Exakt - VI VILL SE HUS! Shit, så många hus jag har travat igenom på internet. Nu dissar jag nästan allt jag ser ... blir bara mer och mer kräsen. Tillslut lär vi nog hamna i ett skithus i allafall ... pengarna räcker inte långt i denna stad.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge