• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tinga - ja, vi hade tur för i söndags så regnade det rejält i byn där vi bodde men vår kompis som vi bodde hos rekommenderade oss att åka söderut för där skulle det spricka upp under eftermiddagen. Så vi fick lite sol och moln både lördag och söndag och går då vi åkte till Klosters var det strålande väder hela dagen.

  • Lapinette

    Ja, vilken väder det är här?!!! Hade lite förhoppningar om vår när man kom hem. Speciellt när det var 18 grader och sol i fredags när vi promenerade utmed Bodensjön och tog ett glas vin på en uteservering. Krokus och snödroppar blommade och det var torrt på vägarna. Skönt att vi åker ned till svärmor över Påsk så man kan få lite vårkänsla snart igen.

  • Lapinette

    Fru E - vad härligt! Ingen budgivning...oooootroligt!

  • Lapinette

    mugglan - jag betalade som för vanliga sjukhusbesök och fick sedan frikort. Jag gick hos min privata gynläkare ... den jag alltid har gått hos och som även samarbetar med både Falun och CvL.

  • Lapinette

    Själv har jag hamnat i någon slags härva mellan två väninnor bara för att jag gick och åt lunch med den ena så tror den andra att vi har suttit och snackat skit om henne. Blev nu uppringd och utfrågad och säger bara "f'n för tjejer, skitsnack och en överdos med känslighet och fantasier".

  • Lapinette

    Nej, överkänsligt het till max pga jobbig situation hemma (tror jag). Men trist att behöva bli uppringd och utfrågad om vad jag har sagt och varför. Säger bara en sak ... ärlighet varar längst ... men som vanligt sa jag kanske lite väl mycket.

  • Lapinette

    mugglan - skoj om priset ligger över det ni gav. Själv såg jag ett radhus (tror jag visade det här också) gå för 6,5 MSEK utanför Stockholm för några veckor sedan. Galet!

  • Lapinette

    nenne - det var vårt nästa hus! Det verkade gratis dessutom, inget pris måste väl betyda gratis!

    snaily - förstår precis hur du mår och ju närmare TD desto värre blir det. Usch men vi hoppas alla att det leder till något positivt och då är det ju absolut värt det!

    ego - själv vaknade jag imorse och var varm så jag tog tempen. Lite feber, ont i halsen ... jag sitter hemma och jobbar även idag. Har inte varit på jobbet sen i torsdags ! Fast å andra sidan så är jag nästan aldrig sjuk.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge