Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    till alla godingar!

    Bruttan: Va gulligt av dig att tycka att jag hinner med mkt....tycker själv att jag står o trampar vatten mest hela tiden....men om du nu tycker jag hinner mkt så MÅSTE det ju vara så!

    Alla som vill o kan: Då spikar vi en fika hos mig på torsdag, föreslår att ni trillar in lite efter vad ni tycker men inte innan 12...så hinner Ninnis få hem sängarna o EA hinner stryka lite färg på väggarna o hinner sen hem innan brorsan kommer på besök....låter det förnuftigt eller?

    nu gastar lillaskutt (i hoppgungan)

    till er alla!
  • ingenjörsbruden

    en snabbis....hehehe......

    ni som tänkt/kanske kommer på torsdag.....inboxa mig så skickar jag adressen t alla som vill!!!
    I morgon ska jag baka ngt gott att bjuda på!!

    Bruttan: mina tankar går t dig....hoppas att allt går bra!

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2010-03-30 16:15:56 följande:


    Fresta mig inte för då kommer vi farandes jag och E.Undrar hur jag skall motviera den utflykten för maken??
    hahaha...HAN om någon förstår väl utan att du behöver motivera!
  • ingenjörsbruden
    Fjällbruttan skrev 2010-03-30 16:53:03 följande:
    Bruttan häckar hemma i soffan.... och tänker där förbli V.35+4 idag.. så jag måste hålla mig till minst fredag så jag har 36 hela veckor, annars blir det NEO i umeå, och dit vill jag inte!Skulle vi mot all förmodan behöva fara messar jag Blomman så får hon rapportera Råkar jag bara vara tyst är allt lugnt, jag vilar rätt mycket just nu och nu är alla barnen hemma så vi har kollar Farbror Frej Äldsta påstår att mamma har helsjuk humor och gick och städade sitt rum för att slippa eländet... tror jag ska visa Farbror Frej MÅNGA gånger
    *Åhhh hej med farbror frej....*
    Om hon städar så ser jag baaaaara positiva saker m farbror frej!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2010-03-30 15:31:50 följande:
    Det är tvärlugnt. Jag känner mig helt o-pressad! Fru E skrev 2010-03-30 15:01:55 följande:
  • ingenjörsbruden

    Fru sy skrev 2010-03-31 09:54:46 följande:


    mammas tåg är försenat så nu sitter jag här och väntar iaf. Arg är jag oxå, inte för att tåget är sent utan på arkitekten vi träffade i fredags. Vi hade bestämt oss för att ta hjälp av en arkitekt inför husrenoveringen så vi inte gör massa misstag som vi ångrar sen. Men jag kände redan efter mötet i fredags att jag inte gillade personen. Mannen tyckte såklart att vi skulle ge dem en chans, så det gjorde vi. Fick tillbaka ritningarna idag och då känner jag verkligen att han inte lyssnat på vad vi sade. Vi har ju köpt ett gammalt hus för att vi vill ha det, inte ändra och ta bort det. Tex dörren skall vara i mitten av långsidan på sådana här hus, man flyttar ju inte den flera meter och sätter dit en vanlig dörr ist för dubbeldörrar som hör till. sen har han ändrat massa saker som vi (jag) uttryckte som "heliga" som de är idag. Är så arg så tårarna sprutar... känns som han bara vill göra om massa gånger och därför tjäna mer pengar pga att det tar längre tid. Eller varför skulle man göra så annars?!?? Nu ska jag sätta mig och skriva ned alla negativa och om jag hittar något positivt får jag väl skriva ned det oxå, men det kommer bli svårt att hitta det! Mannen tycker såklart att jag blir för upprörd, "det är ju bara ett första utkast" men vad spelar det för roll om arkitekten inte lyssna på vad vi säger...Förlåt för ett riktigt gnälligt inlägg behöver få ur mig det bara, kommer väl tjata hål i huvudet på mamma idag om detta.
    sånt e tråkigt....men ja...m¨ånga arkitekter har sin egen stil...de duktiga lyssnar o förmedlar kundernasönskemål....
    men jag har inte så mkt pos att säga om arkitekter....tyvärr.

    Men ta upp grejorna m ark o ge honom en chans till....

    Ha en riktigt superhärlig påsk!
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2010-03-31 10:52:19 följande:


    Det är något stort fel på min man. Första gången jag försökte med en malmöresa reagerade han normalt och skrattade, förmodligen var han fullt uppe i städningen bara.SEnare försökte jag en gång till och då sa han om du tycker att du hinner det så. Vi får besök på kvällen så han menade att jag måste ju vara hemma i tid till det. Så nej tyvärr hinner jag ju inte. Men frågade jag om jag hade hunnit hade det varit ok för dig då att jag åkte tur o retur till Malmö över dagen. Ja det är väl klart svarar han, om du vill ner o träffa dem så skall du göra det. !!???!!Det är ju synd att jag sätter stopp för mig själv. 3h en väg känns vansinnigt för en fika även om Ingis verkar baka så gott. Kunde inte Malmö ligga lite närmare? Kan ni inte träffas hos Fru Bygg någon gång? Då kan jag ju komma med det är ialla fall närmare.
    Han är gullig! Min hade fått spader....hahaha
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan