• Fru sy

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Vi håller på att städa... önskar att huset var 60 istället för 260 kmv. Men det blir ju fint när det är färdigt.

    Imorgon kommer en jobbarkompis till mig hem hit med sina barn, vi skall titta på lammen och fika. Har en kladdkaka i frysen så tänkte plocka upp den. 

    Sen på onsdagskväll kommer en annan kompis med hennes man och son på 7 månader. Skall bli så roligt att träffa dem, men vi vill ju ha fint liksom. När de var här var det bröllopet och då var hela huset kaos. Nu vill vi ju visa upp hur fint det är precis som du skrev blomman. Hoppas det gått bra för er med städningen.

    Nu skall vi ner och ta in fåren,sen är det dags för tacos, MUMS   

  • Fru sy

    Det var falskthopp Utslag på äl-testet igår ikväll oxå, så då är det ju proveran. Ja ja, nu börjar vi ju snart utredningen, bara 3 veckor kvar.... Sen har jag fått skit ont i halsen, inte kul!

    Nu skall jag gå på konsert med jobbet, det är roligt iaf.

  • Fru sy

     


    Ninnnis skrev 2010-05-11 16:06:03 följande:
    *gladgladgladglad*

    Är gladgladgladglad tillsammans med Ninnis!!

  • Fru sy

     


    Fru sy skrev 2010-05-11 17:33:19 följande:
      Är gladgladgladglad tillsammans med Ninnis!!

    Det gjorde faktiskt att mitt humör blev lite bättre oxå! Det smittade liksom

  • Fru sy

    Bara 1 arbetsdag kvar nu innan det är lite långhelg, ska bli skönt att vara ledig! Dock vill jag att våren kommer tillbaka, så här kallt ska det ju inte vara när man är inne i maj.

  • Fru sy

    Har lite kladdkaka, grädde och bananer över här efter fikat med jobbarkompisen och hennes barn. Bjuder runt till alla som vill ha...

  • Fru sy

    Det är så mysigt att ha barn här på gården. Vi var och klappade lammen, plockade vitsippor och testsatt i traktorn. Detta gör såklart att jag längtar ännu mer till det förhoppningsvis blir så. Men ibland slås jag över vad skönt det är att vi bara är två, vad mycket mer jag hinner med än vad man gör med barn. Får väl försöka njuta nu när vi bara är två, hinna göra så mycket saker jag bara kan av allt jag vill göra.

    Förresten har mannen och jag bestämt att om det blir aktuellt med veckopendling skall vi troligen ge det ett försök. Men då på bestämd tid (1-1½ år) och så måste det vara ruggigt bra betalt... Tack till alla er som hjälpte mig och berätta hur ni tycker/tänker kring veckopendling!

  • Fru sy

     


    lanovia 08 skrev 2010-05-11 21:15:19 följande:
    Det är som du säger man har mycket tid till att hinna fixa hemma utan barn. Det var något jag hade ångest för innan E, allt som skulle ändras och tid man inte skulle ha. Och visst är det så men man omprioriterar också väldigt snabbt.

    Att man omprioriterar är inget jag tvekar på det minsta. Och jag skulle gärna göra det redan imorgon Men så är det inte nu, så jag får väl njuta av all egentid jag har. Passa på att sitta massa vid symaskinen om jag vill och bara lata mig om det är det jag känner för.

    Hoppas ni har en riktigt mysig kväll i soffan lanovia, och jag äter lite att smörgåstårtan du bjuder på... mmm den smakar riktigt gott!!

    Nu är det dags att äta här, mannen har precis gjort färdigt lax och pasta. Ska bli gott med lite mat nu.

    Sov gott!

  • Fru sy

    Första inlägget idag och klockan är över 21. * Undrar vad alla har hittat på idag*

    Vi har haft helt underbart här med några kompisar, men nu skall vi äta tycker mannen så hinner inte berätta mer nu...

  • Fru sy

    Klart jag vill vara med och hålla handen i ringen! Lycka till Fru E, håller mina tummar allt jag kan!

    leksi: Härligt att lilleman växer!!

    Hvidis: Roligt att lilla E har kusiner i någorlunda samma ålder så de kan leka.

    Daa: Hoppas att det gick bra med städningen på jobbet och att du haft en bra eftermiddag och kväll. Det önskar jag er andra oxå såklart.

    Igår hade jag ju en av mina bästa kompisar här med hennes familj. Deras son är 7 månader, kanonmysigt att träffa både kompisen och den lille pojken såklart.

    Idag har jag varit och lämnat massa kläder i gårdsbutiken som skall sälja mina saker. Så nu får ni hålla tummarna för att det kommer mkt folk vid öppnandet på söndag, och att de köper mina barnkläder! Roligt iaf att kolla, hon hade gjort så fint där. Någon gång skall jag oxå ha gårdsbutik *drömmer mig bort*

    Sista proveratabletten ikväll, så snart kan utredningen påbörjas. *Längtar*

    Nu skall jag återgå att vara lite social med mannen innan det är dags att sova. Imorgon kommer nästa besök så då måste vi hinna städa av här igen, mina föräldrar som kommer.

  • Fru sy

    Jag längtar oxå efter körsbärsträden, men här har de inte slagit ut än. Går och väntar framfrallt på det japanskakörsbärsträdet, det är helt underbart. Har faktiskt plockat in några små grenar nu som det var stora knoppar på så de kanske slår ut inne idag

    Jag har snart städat färdigt, så härligt när det är rent och fint här. Funderar alltid på varför vi inte håller det fint eftersom vi båda slås över vad fint det blir efter städning... men är väl så att vi prioriterar andra saker. Nu kommer snart mamma och pappa och hälsar på, tanken är att vi skall vara ute och elda. *Hoppas på att det inte blir regn*

  • Fru sy

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-15 20:03:26 följande:
    Med en enkel tulipaaan uppå bemärkelsedaaaan, jag har den äran jag har den äran att grattuleeeeera!!!!!! grattis på namnsdagen, gumman!

    Kom precis att tänka på det jag oxå. Grattis på namnsdagen!!

  • Fru sy

    Nu är jag färdig med balklänningen!!! Jippi!!!!!!!!!!!!!  *Häller upp citronlikör och skålar med alla som vill vara med*

  • Fru sy

     


    Leksi skrev 2010-05-16 19:09:17 följande:
    Skål Fru Sy och bra jobbat!

    Tack!! Allt bra med er Leksi?

  • Fru sy

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-16 19:59:58 följande:
    Bild bild bild!! Fru sy skrev 2010-05-16 18:13:18 följande:

    Det kommer komma bild på den på min blogg om några veckor, men vill att kusinen skall få visa den för folk innan jag visar hur den ser ut på bloggen.

    Vi sitter och äter mögelost på päron och kex, riktigt gott! Nu börjar snart en ny arbetsvecka, känns alltid lite extra tungt efter en långhelg. Men bara 5 veckor kvar till sommarlovet, vilket innebär 25 arbetsdagar det skall jag ju klara

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan