• Fru sy

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Nu kommer de, får titta in senare. ha en riktigt bra dag alla goa tjejer

  • Fru sy

    Första inlägget på morgonen det tror jag knappt jag haft innan Skall starx in och hämta mamma vid tåget, hon skall vara hos mig några dagar. Vi ska pyssla lite här, måla och göra fint Pappa kommer imorgon sen skall vi ha kroppkakekalas på fredag, då kommer det lite fler släktingar.

    Vet inte om jag har möjlighet att titta in nu de närmsta dagarna, men vi får se...

    Ett litet tips oxå, jag firar att mina kläder finns i butik. Detta gör jag genom en tävling på min blogg där man kan vinna barnkläder. Tänkte att ni är många här som har barn i den åldern. Är någon intresserad får ni inboxa mig så får ni bloggadressen... inte menat som reklam, så hoppas ni inte blir sura

    Önskar att jag oxå bodde nämre Ingis, hade varit roligt att träffa er och era små under.

    Nu måste jag äta frukost!

  • Fru sy

    mammas tåg är försenat så nu sitter jag här och väntar iaf.

    Arg är jag oxå, inte för att tåget är sent utan på arkitekten vi träffade i fredags. Vi hade bestämt oss för att ta hjälp av en arkitekt inför husrenoveringen så vi inte gör massa misstag som vi ångrar sen. Men jag kände redan efter mötet i fredags att jag inte gillade personen. Mannen tyckte såklart att vi skulle ge dem en chans, så det gjorde vi. Fick tillbaka ritningarna idag och då känner jag verkligen att han inte lyssnat på vad vi sade. Vi har ju köpt ett gammalt hus för att vi vill ha det, inte ändra och ta bort det. Tex dörren skall vara i mitten av långsidan på sådana här hus, man flyttar ju inte den flera meter och sätter dit en vanlig dörr ist för dubbeldörrar som hör till. sen har han ändrat massa saker som vi (jag) uttryckte som "heliga" som de är idag. Är så arg så tårarna sprutar... känns som han bara vill göra om massa gånger och därför tjäna mer pengar pga att det tar längre tid. Eller varför skulle man göra så annars?!?? Nu ska jag sätta mig och skriva ned alla negativa och om jag hittar något positivt får jag väl skriva ned det oxå, men det kommer bli svårt att hitta det! Mannen tycker såklart att jag blir för upprörd, "det är ju bara ett första utkast" men vad spelar det för roll om arkitekten inte lyssna på vad vi säger...

    Förlåt för ett riktigt gnälligt inlägg behöver få ur mig det bara, kommer väl tjata hål i huvudet på mamma idag om detta.

  • Fru sy

    *>Skickar många stora kramar till Blommis, och hoppas på att det var för tidigt att testa*

  • Fru sy

    Så fina låtar blommis! Jag har någon sådan skiva som typ heter kärlekssånger till ett barn där några av dem är med. Och så finns det många till som är lika mysiga att lyssna på. Känner själv att jag blir alldeles lugn när jag lyssnar på dem.

    Imorgon är det dags att börja jobba igen, vad fort en vecka går när man har lov!

  • Fru sy

    Ska ni ha höns Blomman?

    Vet inte om jag sagt att vi ska skaffa får nu i vår. Vi har bokat 5 dräkriga tackor som vi ska hämta hem om 2 veckor, så nu håller vi på och gör i ordning i hagarna och stängslar.


    passionsblomman skrev 2010-04-05 15:41:36 följande:
    Ja vi ska minsann kika överallt här i vrårna tror jag...hönshuset tror jag kan bli jättefint. Fast när jag kikade på dem som Aleta länkade till undrar man ju...vår lilla lada är ju inte isolerad precis. Men vaffan, det kan välan hönshusen förr inte ha varit? Och man har väl halm och så som de kan burr ner sig i...
  • Fru sy

    Ja, det ska bli jättespännande att ha får! Vi ska ha en sådan sort med lite finare päls oxå, så att jag kan använda både ullen och skinnen sen i mitt hantverk... och så kan vi ha massa fårskinn inne, så härligt! Sen är ju köttet oxå ett plus, men främst ska vi ha fåren för att hålla våra marker öppna.

    Vi bor på en gård, så vi kan absolut ha mer djur här om vi vill. Finns hönshus och plats för ett 10-tal kor eller hästar. Men som det ser ut nu tänker vi nöja oss med får och hund!

    Fru E skrev 2010-04-06 10:11:12 följande:


    Fru Sy-spännande att ha får! Bor ni så att ni kan ha fler djur
  • Fru sy

    *Flera bamsestora kramar till dig Blomman*


    passionsblomman skrev 2010-04-07 19:51:51 följande:
    Jaha, nu kommer det rosa... ....då behöver vi inte längre låtsas att det är spännande med testet imorgon. Istället får jag väl testa och sedan ringa CvL och höra vad läkarna där har för råd att ge inför en eventuell fortsättning och hur den tidsplanen isåfall ser ut.
  • Fru sy

    Tackar som frågar Ninnis Allt är bra med mig. Mycket att göra bara som vanligt. Nu är vi mitt i omdömesskrivande på jobbet och så börjar utvecklingssamtalen nästa vecka.

    Vi har börjat en "starta med får- kurs", var på första träffen igår. Känns roligt att få lära sig. Var mycket prat om "flasklamm", kan absolut tänka mig att mata ett sött litet lamm med flaska som substitut ett tag Frågan är om man kan vara frånvarande från jobbet för "vård av litet lamm"...?

    Idag ska jag börja äta provera igen, känns skönt att ha en cykel även om den är med hjälp av piller. För några dagar sedan, precis i mitten av cykeln hade jag lite ont i brösten igen. Tyckte mig även känna en liten smärta i nedre delen av magen på vänstra sidan... kanske bara inbillning men men... Sedan har jag varit helt finnig också några dagar, så antingen jävlas kroppen med mig igen eller så kanske min kropp börjar fatta, jag hoppas såklart på det sistnämnda. Det härliga är att jag inte har tänkt så mycket på vilka dagar jag är på och sådär denna månaden, när jag helt plötsligt hade ont i brösten igen fick jag räkna efter. Och det är ju bra, att ha mycket att göra för tydligen tankarna på annat också.

    Sorry att det blev så mycket skrivet, bara blev så.
    Nu måste jag jobba en liten stund till innan jag skall in till stan och träffa mannen för en lunch för att sedan ta oss till arkitekten igen. Hoppas på ett bättre möte hos honom denna gången. Men nu har iaf mannen och jag pratat igen lite vad vi tänker med huset och så och det är ju bra.
    Ha en riktigt go helg alla goa tjejer, om vi inte hörs mer innan!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan