• Fru Bygg

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Sista målet har varit ersättning tidigare, men igår testade vi med välling. Hon gillade det och åt bra, men samma nattresultat. Vi ska ju givetvis ge det ett tag till med välling, så jag hoppas att det blir bättre.

    Vi har testat att lägga över henne, men ofta så vaknar hon då.
    Sen är man ju bekväm ibland, för man får lite sömn iallafall om hon sover i vår säng istället för sin egen.

  • Fru Bygg

    hvidis, jag tar gärna emot tipsen. Ella sover ju redan i sitt egna rum. Du får gärna inboxa om du orkar.

  • Fru Bygg

    Sitter just nu på verkstaden med Ella och väntar på att servicen på bilen ska bli klar. Har lånat makens telefon, så jag kan vara på internet. Härligt! Ella sitter så snällt i vagnen och leker.

  • Fru Bygg

    Aldrig att vi glömmer dig!
    lanovia 08 skrev 2010-04-12 10:05:37 följande:


    *springer förbi lite fort så ni inte glömmer bort mig*
  • Fru Bygg

    Tar också några värkar för bruttan! Heja på för grodan!

  • Fru Bygg

    Skickar också en jättejättekram till underbara Ninnis!

  • Fru Bygg

    Grattis grattis till lilla grodan och bruttan och maken!
    Härligt att grodan äntligen tittat ut i vida världen!

  • Fru Bygg

    Skickar en stor bamsekram till Ninnis! Det finns många axlar att luta sig åt i denna tråden. Bara hör av dig om det är ngt som jag kan göra!

    Nog om det, nu är det ju vår ute! Visst det är lite kallt fortfarande, men man blir ju på så gott humör när solen skiner!

    Igår började Ella "prata" för första gången och hon verkar gilla det för nu går det knappt att få tyst på henne. Da da da och ga ga ga är väl lättast, men det kommer många andra "ord" också.

  • Fru Bygg

    Fru E, jobbigt att vara sur på maken. Hoppas att han inser hur bra han har det snart, så ni blir vänner igen! Hur ligger du till nu i proceduren? Är det snart dags att hålla tummarna igen?

  • Fru Bygg

    Lanovia, jag gjorde precis som du nyss. Ringde också maken och fick hem honom en sväng på lunchen. Tror att både Ella och jag behövde lite mys med maken. Ella sken upp som en sol när hon såg pappa och det är så skoj att se. Ella är nästan alltid glad och go, men det märks att hon älskar sin pappa. Tror att hon kommer att bli pappas lilla tjej. Just nu är ju dock en del mamma, men det är ju inte konstigt när hon har känt mig i ett år och maken bara i ett halvår.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan