• Fru Bygg

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan


    Usch då, inte mer snö. Här nere i Skåne skiner solen (iallafall där jag bor) och det är lite vår iallafall. Skickar lite sol till dig också så du slipper frysa arslet av dig!

    passionsblomman skrev 2010-04-22 13:46:45 följande:


    Fru Bygg, "lite kallt" ? Jag håller på att frysa arslet av mig och nordanvinden tjuter utanför. Himlen är blygrå och det har snöat så det bir vitt på marken i två dar. Jag har tagit på mig mina långkalsonger idag! HUGA!!!
  • Fru Bygg

    oj, nu  blev det visst fetstil.. jaja

  • Fru Bygg

    Jag är här nu tjejer! Jag och Ella var bara ute och servade målaren med lite kaffe. Det är aldrig fel att ställa in sig hos hantverkare...

  • Fru Bygg

    Jag vill gärna träffa er goa tjejer igen!!! Är det en vardag eller helg som gäller?

  • Fru Bygg

    Det är ju i så fall valborgsmässoafton på dagen. Vi har inget planerat då iallafall. Det är ju om en vecka på fredag.

  • Fru Bygg

    Hallå, vart tog alla vägen? Kom chefen eller?

  • Fru Bygg

    Kan du ngn annan helg då, Lanovia. Jag kan inte de kommande tre helgerna, men annars är det rätt så oplanerat framöver.

  • Fru Bygg

    Nu ska jag lämna över till maken och så ska jag ut på tjejkväll ikväll med en annan mamma från mammagruppen. Vi ska äta lite och gå på bio, ska bli skönt. Men man kommer nog att sakna Ella lite!

  • Fru Bygg

    Hej alla!

    Fru Sy; vilken helg du har framför dig. Många roliga saker, men se till att ta det lite lugnt mellan varven också! Spännande med egna lamm.

    Bruttan; så mysigt för er alla att vara hemma igen. Det är ju klart att tjejerna blev så glada när ni överraskande kom hem. Härligt att grodan nu har tittat ut! Gick allt bra med förlossningen?

    Igår hade jag ju tjejkväll. Träffade en tjejkompis som också har barn i Ellas ålder, men nu var vi ute bara vi två. Vi gick och åt middag och drack öl och sedan gick vi på bio. Klart att man saknade Ella, men det var skoj att bara vara mig själv igen för en kväll. Ella hade somnat så gott vid åtta i sin säng, så allt gick bra här hemma också! Nu ska jag mysa extra mycket med min prinsessa idag, för visst saknade man henne igår lite.. {#lang_emotions_heart}

  • Fru Bygg

    Ingis; Ella har fått två små tänder, så nu är det farligt att stoppa fingrarna i munnen. Nu är det skönt att man inte ammar längre.
    Ella har också lärt sig åla sig fram (både på rygg och mage) så nu är det full fart här hemma. Vi får planera in en träff snart, så vi får träffa er igen!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan