• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    E åt precis själv...=gröt i hela huvet... Om någon vill ha bild kan ni inboxa emailadress eller mobilnr...

  • Hvidbrud

    Ååååååhhhh!!!! Hipp hipp HURRAAAAaA!!!! HURRAAAAA!!!!Ååååååhhhh!!!! Hipp hipp HURRAAAAaA!!!! HURRAAAAaA!!!! Ååååååhhhh!!!! Hipp hipp HURRAAAAaA!!!! HURRAAAAaA!!!! Ååååååhhhh!!!! Hipp hipp HURRAAAA!!!! HURRAAAAA!!!!
    Grattis grattis grattis!!
    Välkommen till livet lillankungen! Var nu snäll mot din mamma oj vad gla jag blev! Hurra!!!!

  • Hvidbrud

    Mina karlar sitter här brevid mig i soffan och svär över fotbollspelare... Tycker att de är mer underhållande att titta på än matchen. Så kul att se att de har något gemensamt och har det trevligt ihop. Men oj vad Batman kan driva med pappsingen min!

  • Hvidbrud

    Kramar om hårt och länge och sätter spannen och spaden utanför den låsta sovrumsdörren.
    Åh, bruttan jag föler med dig (det är nog lite danskt, men det är det jag vill säga..!) puss puss puss på dig! När du doftar bebisen så spelar detta ingen roll längre. Dy får inte sova mer för att bebisen kommer ut men bebisen kommer snart! Hejja dig bruttan! Kram kram kram

  • Hvidbrud

    Men men men!!!! Vad är det du skriver bruttan!!!! Iiiiiihhhhh!!! Ojojojoj! Nu är det ju sådär härligt spännande!!! Åååhh! Håller alla tummar och tår för en vidunderlig förlossning. Skicka hit några värkar så tar jag dem för dig (har ju gått kursen men inte fått använda den själv) kanske om vi delar på det allihop så kan du få sova lite mellan varven. Heja bruttan! Heja grodan! Vi längtar efter dig!

  • Hvidbrud

    *kramar om da*

    *hoppar jämnfota av spänning* för bruttan. Har du hört något blommis?

    Själv har jag drömt mardrömmar om nått ont som fick lamporna att explodera och glas att krossas och sen samlade den sig i form av små partiklar till något man nästan kunde se. Hunden i drömmen gick till anfall! Heja den! Sen väckte e mig... Trött men vaken

    Ha en bra dag mina kära!

  • Hvidbrud

    Kramar om ninnnis lite extra extra! Skönt att maken var där och kramade om dig. Du är ju så bra på din positivitet att ett litet Depp när trösten är nära är helt förståligt, tyckar jag! Kramar igen.

  • Hvidbrud

    Ja, mycket! Indianerna kom i går ( och jag har svurit åt menskoppen som inte funkade inatt, fy bubblan för det!) och det hjälper på PMSen ( en positiv sak till med indianerna ). Nu har han blivit sjuk också så han förstår hur oupplagd jag var, fast kommentaren: du var ju inte så här sjuk, var nog tur att han fällde efter mensen börjat. Jo, jag var lika sjuk och hade inte sovit i två nätter och hade PMS, så det så! Suris.
    Oj nu ska jag rädda blomvasen liten KRYPER!!!!!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan