• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hmm? Själv är vi själva hemma till söndag
  • Hvidbrud

    Ja!!!! Jag kan skriva i stora fältet!!! Tack bt för att ni fixat det! Blev bara så överraskad, men nu kommer jag till det jag skulle skriva: välkommen hem bruttan!! (de har tagit bort möjligheten för fetstil ect men jag menar det...)(jag kan ju skriva, så vad gör det ?) klart att de överföll dig när du kom hem! De har säkert saknat dig minst lika mycket som du saknat dem! Ingen Elvira? Vad blidde det då...? E-mma? E-rika? E-smaralda? E-lektra? E-ira? Eller det på I? Nä, jag vet hur svårt det kan vara! Kram och välkommen hem!

  • Hvidbrud

    Åh, bruttan- skruttan! Kramar om. Fy för att flänga runt på bluesdagen.. Nä, då vill man ju ligga och stirra på det lilla underverket medan tårarna trillar stilla stilla... Kram kram kram! Och vad härligt att mjölken runnit till! Se men inte röra!

  • Hvidbrud

    Hade impuls fika med en god väninna idag. Cafeet vi hade tänkt oss var fullt, så vi gick till Malmö konsthall och åt sååå gooood mat! Mums mums mums. E vaknade lagom till chokladkakan, då fick hon lite majskrokar... Se kollade vi på utställningen och det var sååå skööönt att bara lite kulturell och snacka fackspråk, istället för bebisspråk och fiska upp de gamla kunskaperna. Nä, det var härligt! Men i morse körde jag en kvart på orbitreckern! 5km blev det! Tänkte att nu jäklar är det slut på att rida på graviditetsursäkten, nu får jag ta mig samman! Så det gjorde jag. Nu ska jag bara hålla fast i detta nya!

  • Hvidbrud

    Daa: duktig du är! Hejja! (ps. jag smakade bara kakan) (men nu tar jag mig ett gott glas rött från dunken här i min ensamhet!)

  • Hvidbrud

    Alltså: min telefon skriver lite hur den vill om man trycker lite snett på tangentbordet. Den gissar liksom vad man menar men det blir ju helt fel ord den väljer ibland. Sorry. Hoppas att ni förstår i virret...

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan