• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    E skulle få lufta gumpen idag för den var lite röd, så hon fick ligga på golvet på en handduk. Posten kom och när jag tittade på e igen hade hon bajskorv ner till knäna... Nicebajs... Torkat och tvättat!

  • Hvidbrud

    {#lang_emotions_baby}leif....
    underbart!

    bajskanonen vill höra sin favorit sång gång efter gång...
    ">

     här dansgungas det och skrattas det så fort hon ser den lilla tjejen... oj måste spela den igen! fröken protesterar!


     


    Krya på blompojken!{#lang_emotions_throwup} inte roligt alls

    lycka till med allt EA! nu gäller det att hålla tumarna!


     


    och en kram till ninnis för att hon är så himla go!

  • Hvidbrud

    Ja men, JA!!!! Grattis daa och leffe!!! Åh, så skört och fint. Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå vägen denna gången. Men nu ska jag bara viska när jag tänker på det... Lycka till nu gumman! ?Kramar om?

  • Hvidbrud

    Härligt att ha killarna så länge! Då är det tid till att vara lite sur också! Det är bra. Mat och bio låter mysigt! E körde kisstricket på golvet idag... Heldre det än baaaajs. Nu är påtatis, pälsternacka och köckling till liten klart att bli mosat och serverat! Poss poss po er!

  • Hvidbrud

    Sovmorgon! 1timme extra fick jag sova för mitt tandlösa lilla lekmonster! Men oj, nu blev det brottom! Ska visst hinna röjja lite innan vi får fiint besök av ballis och Ingis! E får akta sig för pirayan, ehnnes kusin har redan tagit en tugga av hennes underbara sååå bitfrestande kinder... (hon blev så ledsen... Kusinen ville bara pussas, men råkade lämna tre tandmärken i kinden) (vampyren kallar jag henne...) Puss puss!!!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan