Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    "De sa inga procent alls -till oss-" ska det naturligtvis stå där i inlägget förut...

    Ninnis, det är rätt vanligt att indianerna inte kommer igång ordetligt förrän man slutar ta progesteronet. Fast jag vet ju inte om de kommit för EA ändå.

  • passionsblomman

    Vi har fikat på både balkongen och verandan idag och det var VARMT att sitta i -shirt! Och det är blommor och fjärilar i trädgården och fåglarna tjuter rätt ut. Vi har varit ock köpt en grensåg så vi kan fixa lite på träden. Men bara lite. En hel del träd behöver stora grepp och de ska vi nog överlåta åt någon kunnigare.

  • passionsblomman

    Åh jag har ju inte...

    *sjunger för fullt* Vad é dé för en dag, är dé en vanli´dag?
    NEJ dé é ingen vanli´dag för dé é Hvidis födelsedag
    HURRA HURRA HURRAAAAA
    HURRA HURRA HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

    *klappar i händerna och tjoar och tjimmar, kramar och dansar runt*

  • passionsblomman

    Tjohooooo! *skakar rumpa*

    -Ursäkta om jag någonstans på jorden orsakade en Tsunami, men bjuds det skumpa och pata-pata, då är det party!!!


    Hvidbrud skrev 2010-03-26 23:26:29 följande:
    "Klappar händerna i ren förtjusning och dansar runt"Nä, nu bjuder jag på tårta och champange och pata-pata på högsta volym!
    åh! Bloomis i can feeeeel you!!!!!
  • passionsblomman

    Daa, det ÄR surrealistiskt! Till och med när man står i det på riktigt! och någon på tv sa imorse"aldrig är Sverige så avlångt som nu på våren"
    Det hade han rätt i!
    HEEEEELT sanslöst att all denna snö vi haft kunde smälta så in i bomben snabbt! Vi har faktiskt haft mer snö än stora delar av norrland. Men nu är det bara lite drivor och plättar kvar på tomten.


    Daa skrev 2010-03-26 22:54:39 följande:
    Mäh. Det känns nästan surrealistiskt. Jag planerar skidtur imorgon. Min tänkta rabatt ligger fortfarande under sisådär 1,2 meter snö.*undrar om jag ska le eller sucka tungt*
  • passionsblomman

    Lanovia, mentalt mår jag bra-precis som nyss, men jag är rent fysiskt lite risig idag.
    Jag började frysa och kände mig helt färdig inatt och la mig tidigare än jag tänkt. Och idag sov jag som en sten. jag har haft som rejäl mensvärk både bak i ländryggen/svanken och fram i magen. Fast det har jag haft sedan de plockade äggen iofs. Sedan när jag steg upp behövde jag gå på toa. Väl därinne blv jag helt darrig, kallsvettades så det rann och tänkte "nu kräks jag och svimmar på samma gång!" Obehagligt!
    Nu har jag ätit lite och mår bättre, men inte är det läge för den storstädning jag hade planerat.

    Det står i pappren att man ska höra av sig ifall man får yrsel och illlamående etc. för det kan vara tecken på överstimulering. Men jag känner mig mer som att jag håller på att bli sjuk.
    Eller som när jag blir rikitgt kass vid mens.
    Det går kanske över under dagen hoppas jag...

  • passionsblomman

    Leksi; tack jag mår väldigt mycket bättre nu. Om det blir sådär igen så ringer jag kliniken, annars får det vara.

    Vilken fiiiiiiiiiin mage du har! Oooooo

  • passionsblomman

    Lanovia, det är INTE löjligt!!!
    Kolla in djur och hur honorna hanterar sina ungar! När de är små och inte kan gå så lämnas knappt boet/bädden och vaksamheten är total. När de klarar sig bättre själva tar mamman längre utflyketr. Men alltid med brådska och det är ingen TVEKAN om att hon ser sitt ansvar-hela tiden, dygnet runt.
    Om vi nu tycker att vi är djur som alla andra, varför skulle våra instinkter vara försvunna eller inte gillas? Va???

    Jag är så otroligt politiskt inkorrekt att jag påstår att den allra första tiden är det int v idare hälsosamt för en mamam att vara iväg från sin bebis. Alldeles oavsett om man kan amma eller ej. Och faktiskt så tycker jag därmed att man såklart ska få dela som man vill, men inte att det ska vara fifty-fiftystyrt. Isåfall max 65/35. Jag tror inte män allmänt sett har samma samma behov av den omedelbara närheten isom man som kvinna har i början.

    Jag brukar säga att det hör i hop med naturen hur långt avstånd barnet ska vara från mig. När det är spädbarn-helst rakt i famnen. Sedan en armslängd-men inom synhåll. Sedan inom hörhåll
    och sedan längre och längre bort fram tills ståendes på egna ben.

    Du är knappast ensam om din reaktion. Och den där ångesten är hemsk!

  • passionsblomman

    Min sons lag har idag för första gången VUNNIT en handbollsmatch! Ren utklassning 20-4. Sedan pizza och lasergame för att de hade säsongsavslutning. Gaaaaaanska glada killar...

    Jag har klättrat på en skithög stege och sågat grenar både idag och igår-shit vad mycket ris det blir direkt man bara sågar lite! Och ap-jobbigt att dra och mycket tråkigare än att såga ner dem...

    Våra träd är verkligen inte beskurna eller omskötta på MÅNGA år, så det är ett väldans arbete som ligger framför med dem. Somliga går inte att ta själva, för de är galet höga.

    Jag behöver vinna lite miljoner så jag kan plöja ner lite pengar i trädgårdsmästartag i den här trädgården. Jag har SÅ många idéer. Och noll pengar att vifta med.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan