• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Det där fotbolslaget skulle man kanske satsa på BARA för att slippa PMS... Shiiiiit!!! Jag står i te ut med mig själv!! Åh, arg och gråtig och allt!

  • Hvidbrud

    Daa och blommis: tostanter där! Ro hit med rommen så ska det dansas nakenvårdans bland vitsipporna! Äh, strunta i romen, fiolioliolej räcker! Å VÅRvindar friska! (jäklans hormoner, nu är jag helt upprymd! ) mitt nya nick får bli typ labilala....

  • Hvidbrud

    Vad härligt att det gick så bra, Ingis! Örter är gott! Så idag ska du ut och plantera, eller? Min lilla plutta, som nu kryper med samlade ben, vaknade precis! Shiit! Och hade bara väckt mig en gång inatt! Jag är en ny människa som tillockmed har tilltro till att jag nog ska klara att hålla PMSmonstret nere idag. Kanske.... . Detta händer typ aldrig mer, då jag känner mig lycklig för en natts sömn! Puss puss på er!!!

  • Hvidbrud

    Ja, att helt enkelt strunta i vad klockan är den första tiden funkade för oss. Lite i sänder blev det dag och natt när man sov lite mer på natten än på dagen, men det tog tid och det var bra. Börjar längta efeter en sån liiiten igen...

  • Hvidbrud

    Åh, daa! Där skrämde du mig rejält! Pust!! Tänk vad glad man kan bli för ett litet sår. Känner verkligen med dig, gumman. Jag håller alla tummar och tår och önskar innerligt att det går hela vägen denna gången och ogravidkänslan bara är ett hjärnspöke. Hoppas hoppas hoppas! Illamående är ju BRA! Kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram. Sen säger jag som blommis: vi har BESTÄMT att det går hela vägen. Så det så!

  • Hvidbrud

    Hej fru bygg! Jo, allt bra här! Vi fick säkra lägenheten i en hast i gårkväll för lilla e lurade ut hur man förflyttar sig snabbt och effektivt framåt, till sidan och runt. Målmedvetet söker hon alla sladdar... Kan förstå att min syster fick sele och min bror lekhage... (jag slapp för jag var ju ett sånt snällt barn... Haha! ) Allt bra med er?

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan