• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Fru Sy: hur känns det idag?

  • Daa

    Bruttan: "gravid gipsad flodhäst i ett kassaskåp"? Jobbigt att du känner dig på det viset, men uttrycket...
    Du är så go'.

  • Daa

    Ajdå.
    Dessbättre kände jag inte igen någon
    Maken skrattade också högt. Han behövde inte se klippet för att tycka att det var roligt.


    passionsblomman skrev 2010-03-18 20:53:18 följande:
    Eller hur? Jag visade det för sambon idag. Han garvade högt. Han kände även han igen sin far i beteendet, mindre kul, men ändå...
  • Daa

    På tal om gräva och skotta:
    Snö. Det räcker nu. Det är inte roligt längre.
    Snön får gärna vara kvar ett tag till, men nu behövs det inte mer. Inte_mer_snö_nu.
    *riktigt huvva less på att köra i snörök*

  • Daa

    Spännande.

    Jag tänkte börja spåna på hur vår nya rabatt ska göras, men det är så svårt att föreställa sig när trädgården ser ut som den gör nu.


    passionsblomman skrev 2010-03-18 21:03:41 följande:
    Nej, nu kan det få regna, för nu har det blivit så hård snö att ungarna ändå inte kan leka i den och då kan det likagärna smälta bort. Så att jag får se vad som växer upp ur marken i trädgården. Oerhört nyfiken!
  • Daa

    Här har indianerna dansat in. Det är verkligen ingen stor sak, inte efter ett enda litet sketet försök, som dessutom var halvhjärtat.
    Försöker just nu hitta tillbaka till inställningen jag hade tills... i förrgår? Dagen innan dess? Att resultatet inte var så viktigt den här månaden. Att det viktiga var att vi hade vågat språnget att köra oskyddat. För bara en månad sedan var jag beredd att sparka maken ur sängen om han föreslagit oskyddat. Alltså är det en stor sak att vi vågade. Och dessutom kände oss ganska bekväma med det. *positivt tänkande positivt tänkande*

    Pratade nyss med en arbetskamrat som har stora bekymmer med sin tonårsson och för en stund kände jag att våra bekymmer egentligen är ganska små och vi kanske ändå ska satsa på akvariefiskar istället för barn.

    Men ändå... ur djupet av livmodern, rätt genom hjärtat och ut i sinnet och runt tankarna, går ett ylande av sorg: det är inte såhär det ska vara. Det var inte såhär det skulle bli när vi fick det underbara plusset i december.
    Men det är såhär det är.

    Jag räknar med att förnuftet har tagit över om några timmar och då blir allt som vanligt igen. Lite besvikelsehantering, men inget värre. Fram till dess bryter jag ihop inombords en smula.

  • Daa

    Ös, Bruttan, ös!

    *kramar*


    Fjällbruttan skrev 2010-03-19 10:27:15 följande:
    Sorry för att jag så ego hela tiden, men det är så skönt att få ösa ur sig skiten...ska försöka ta mig samman och göra ett avtal med mig själv som Ninnis, men först vill jag sova och så ska jag ta femtioåtta huvudvärkstabletter...Kram
  • Daa

    Hihi.


    lanovia 08 skrev 2010-03-19 23:53:15 följande:


    Hehe en titt in i sovrummet så ser jag en vaken tjej som ligger o låter för sig själv och en man som somnat. Så bra var han på att natta tjejen.
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan