Inlägg från: Jenny står brud 090801 |Visa alla inlägg
  • Jenny står brud 090801

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hvidis: Hur är det med idg och lilla E??

  • Jenny står brud 090801

    Jag stickade faktiskt, det gjorde de flesta, bara ngn som sydde.
    Roligt att du är igång och broderar, lika bra att börja i tid. Vi hade oxå en sådan adventskalender hemma som mamma hade broderat, har med tänkt att jag skall göra någon sådan variant sen när det blir aktuellt.
    Fru Bygg skrev 2010-03-03 08:52:57 följande:


    Jenny, mysigt med "syjunta". Jag har börjat brodera en korsstygnstavla till Ella till nästa jul. Det är en adventskalender. När jag och mina syskon var mindre så hade vi en sån hemma och nu tänkte jag att det kunde vara skoj att själv göra en som Ella (och ev syskon) kan ha nu när hon växer upp. Jag började redan nu för man vet aldrig när man har tid när man har barn. VAd syr ni när ni träffas?
  • Jenny står brud 090801

    Nyss hemkommen från föreläsningen jag varit på ikväll. Nu när jag läst vad som hänt idag borde jag ta och äta lite ochsen umgås med mannen. Stora kramar till er alla. Och igen ett jättegrattis till Villemoa, självklart hoppas även jag på att det smittar

  • Jenny står brud 090801

    Vi har fortfarande inte hört något. Vi ringde i fredags men då hade de inte fått något svar... så vi får vänta lite till.


    Daa skrev 2010-03-07 20:52:24 följande:
    Jenny: vad hörs om er hund? *orolig*
  • Jenny står brud 090801

    Idag har jag fått en egen bärbar dator på jobbet, kanon!! Så nu kanske även jag kan smygskriva lite här då och då

  • Jenny står brud 090801

    *Kramar blomman hårt och länge*


    passionsblomman skrev 2010-03-08 13:56:48 följande:
    EA, jag har också ont i halsen! Och din spänning är bara den tillräckligt läskig för att jag knappt ska stå ut. Min egen klarar jag inte att tänka på en gång.Jag har allvarligt funderat på en rejäl BT-timeout, för jag känner mig som att jag hamnat i en grå förfärlig bubbla där jag bara kan kika ut på alla andra som går i vårsolen och som lever sina liv som man borde. Jag har verkligen åkt ner i brunnen. Det är inte alls en massa medvetna tankar eller så. Mer som om någon lagt en filt över mig eller något. Precis som när PMS blir riktigt jäklig eller som jag hade det under depressionen.Jag har ingen lust att sitta och leta tusen biverkningar av hormonsprayen, men samtidigt är det ett sådant starkt förändrat känsloläge och i min bok ändå rätt logskt att det blir jobbigt även mentalt frör kroppen att kastas in i en ny livsfas-på konstgjord väg.jag tänker på att gå in i puberteten eller att bli gravid eller vad det nu är. Detta är ju klimakteriets hormonförändring. Kanske är det inte så konstigt.Men suger gör det!
  • Jenny står brud 090801

    Blir en kram till dig oxå fru E...
    Fru E skrev 2010-03-08 13:45:05 följande:


    Så nytt UL avklarat och fått lite info om liten omorganisation. Har dessutom fått halsont så är lite nojjig om det kan påverka utgången, motar bort det med alla dess sorter av halstabletter, varmt te och apelsiner (haha nu börjar startskottet för Ea med alla nojjor som går )Doktorn var nöjd med alla mina/våra äggblåsor och nu återstår bara en ovitrelle spruta ikväll och sedan slipper jag alla nålar *YES*Äggplock blir på onsdag kl 9 och återföring på fredag eftermiddag, börjar bli lite föööööör spännande nu med allt!Ingis-vilken tur din syster har som har dig Lanovia-fullt tillåtet att vara trött mycket som händer nu!
  • Jenny står brud 090801

    Tänkte att jag oxå skulle ge min kropp en omgång med rakhyveln ikväll, även det för doktorns skull
    Fru E skrev 2010-03-08 14:16:58 följande:


    Haha jag rakade faktiskt både benen och bikinilinjen för doktorns skull idag
  • Jenny står brud 090801

    Vi har fått svar från veterinären ikväll.... och det var BRA. Alltså inget elakartat. Så härligt, blir att fira här ikväll med god mat och ett glas rödvin tror jag.

    Imon skall jag ju till gyn igen, och av någon anledning ser jag fram emot det med lite spänning. fattar inte varför för jag får säkert bara samma piller igen...

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan