• Ninnnis

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Vi kanske kunde ha en megafika någonstans i sydsverige? Åh vad kul det hade varit!

  • Ninnnis

    Filmen jag såg igår (Änglavakt) var faktiskt väldigt tankvärd, apropå detta med tro, hopp, kärlek och förtvivlan... Jag och kollegan som jag var på bio med hade en lång pratstund häromdagen om att våga tänka positivt och ta vara på det man har, och det var nästan läskigt hur mycket i filmen som relaterade till vårt samtal!

    I filmen sa de något i stil med att "Tappar man tron så försvinner allt hopp, men om man vågar tro så blir allt möjligt". Det ska jag komma ihåg  

  • Ninnnis

    Hej!

    Jag kompade lite på förmiddagen och var inte på jobbet förrän halv tolv. Vi hann med att lämna in makens bil på verkstaden samt köra till Hornbach och IKEA. Övervåningen är äntligen klar (så när som på ett par småsaker) så i helgen ska vi inreda och flytta upp! Imorgon planerar vi att premiärbada i badkaret med tillhörande skumpa ( ) samt premiärsova i nya fina sängen. Åh vad jag har längtat!

    och kram till er allihop, nu måste jag jobba lite!

  • Ninnnis

    Oh den filmen måste jag se, Blommis! Som svar på din fråga kom killarna i onsdags kväll och stannar hemma hela nästa vecka

  • Ninnnis

     


    passionsblomman skrev 2010-05-07 14:46:26 följande:
      Oj, vi skrev om varandra! Ja, du måste verkligen se den. jag tänkte på dig när jag såg den och "nu vet jag en som skulle grina..." hihi!Och sen kom jag på Lanovia och då blev det två.

    Haha, vad söt du är!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan