• Villemoa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Det mås liiite bättre tackar som frågar Tabletterna börjar inte verka förrän om ett par dagar men jag mår lite mindre illa. Troligtvis för att jag får vara hemma och ta det lugnt och inte behöva jäkta så mycket.


    Daa skrev 2010-03-26 11:31:36 följande:
    Hjälp, vad käck jag lät... "hur mås det?" Vart kom det ifrån?
  • Villemoa

    Tack!

    Vilken månad är du född i då?

    Jag mår liite bättre idag, tackar som frågar!

    BF enligt snurran på mvc är 10 november men vi får se vad RUL säger. Ska på RUL i juni fick jag veta i brevet som kom på posten idag. Sen fick jag också kallelse till tillväxtultraljud i september eftersom Moa var så liten när hon föddes. Kändes så konstigt att få kallelse till två ultraljud när jag bara är i v.7+1. Tar inget förgivet.


    Leksi skrev 2010-03-26 11:34:50 följande:
    Åh vad många som fyller år nu. Grattis i förskott! Jag är också född 78!Mår du bättre idag? *hoppas medicinen börjat verka*Har du räknat ut BF förresten?
  • Villemoa

    Så då är du född den 29 september då? Samma dag som Moas lillkusin, han blir 6 månader på min födelsedag

    Moa vägde 2430g när hon föddes 11 dagar före BF. Att hon var så liten har antagligen sin förklaring i att moderkakan inte gav tillräckligt med näring på slutet. Varför det var så kan de inte svara på. Magen växte ju som den skulle enligt alla SF-mått så att hon var så liten visste ingen. Ibörjan trodde jag det var mitt fel eftersom jag bara hade gått upp 8 kg, fast jag åt som en häst, men det berodde inte på det.
    Därför ska det bli skönt med ett tillväxt-ul den här gången så man vet vad man har att vänta sig.


    Leksi skrev 2010-03-26 13:28:02 följande:
    Jag är exakt på dagen sex månader yngre än du! Så spännande med ultraljud! Fast jag förstår att det känns konstigt att få kallelserna så tidigt. Håller tummarna för att allt går vägen. *kram*Hur mycket vägde förresten Moa när hon föddes?
  • Villemoa

    EA: hur har det gått, har du testat än?? Det är så spännande så jag vet inte vad!

  • Villemoa

    Förra gången blev vi kallade till RUL tidigt också, går undan via vårt mvc känns det som. Känns så långt bort till RUL och ännu längre till tillväxt-ul som vi ju också fick tid till. Men de kanske tycker att det är lika bra.


    Fjällbruttan skrev 2010-03-26 16:07:16 följande:
    Villemoa, ryser när jag läser om ditt illamående, har mitt eget i färskt minne...uuurrrkkk...Tror som du att det säkert lugnat ner sig lite för att du slipper stressa, hoppas att du får bukt med det med medicinerna!Och jisses vad tidigt kallade ni blir till RUL, vi fick vår kallelse två veckor innan... förstår att det känns konstigt! Men jag vägrara tro på nåt annat än att det ska gå bra för dig denna gång
  • Villemoa

    Leksi: vilken fin mage!

    lanovia: säg bara till om du behöver tips på mjölkproteinfritt. Moa är ju mjölkproteinallergiker så en annan har vanan inne. Eller hon var allergiker kan man säga för i torsdags gjorde vi nytt pricktest och det gav inget utslag så då skulle vi mjölkprovocera henne hemma i helgen och hittills har inget mjölkintag gett nåt utslag *peppar, peppar* Två doshöjningar kvar att ge henne och visar det inget då får hon from ikväll äta allt som vi äter. Min unge ska antagligen äntligen få smaka ost som hon så länge tjatat efter

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan